חזיר חמוץ-חם
חזיר חם חמוץ עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 4 . מנה אחת מכילה 494 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך פרחי ברוקולי, ערמוני מים, פלפלים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. מתכונים דומים: מרק חם וחמוץ, חזיר חמוץ מתוק של סם, ו חזיר חמוץ מתוק.
הוראות
מחממים ווק או מחבת גדולה מעל חום גבוה.
הוסף 2 כפות של שמן וחום במשך 30 שניות.
מוסיפים את החזיר ומטגנים עד שאין זכר לשרידים ורודים, 3 עד 4 דקות.
העברה לצלחת. תמחק את המחבת. להפחית את החום בינוני גבוה, להוסיף את השמן הנותר, וחום במשך 30 שניות.
מוסיף את הפלפלים ומבשלים, ערבוב כל הזמן, במשך 1 דקה.
מוסיפים את הברוקולי והמים. מכסים חלקית ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד רך כמעט, על 3 דקות.
מוסיפים את הרוטב החריף והחמוץ ומגבירים את החום לגבוה. כשהוא מתחיל לבעבע, מוסיפים את ערמוני המים וחזיר. מוקפץ עד התחמם, על 1 דקה.
תוסיף את האגוזים ותזרוק שוב.
מגישים מיד על האורז. טיפ: אתה יכול להשתמש עוף או שרימפס במקום חזיר. או לנסות בוק צ ' וי במקום ברוקולי.