חזיר חמוץ מתוק קל
חזיר חמוץ מתוק קל הוא חלב חינם מנה עיקרית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 27 גרם חלבון 36 גרם של שומן, וסך הכל 804 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. לך לחנות ותביא מלח, שמן צמחי, רוטב חמוץ-מתוק, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הסיני. נסו צלעות חזיר קלות עם זיגוג מתוק חמוץ, רוטב חמוץ-מתוק קל עם חזיר צלוי וספגטי סקווש (GF, סופר פשוט + מואר}, ו חזיר חמוץ מתוק (Wu Lo Yuk, Ku Lu Jou) (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, לזרוק חזיר עם ביצה. ב 1-גלון resealable מזון אחסון שקית פלסטיק, לערבב Bisquick מקום, מלח ופלפל; שקית חותם לנער לערבב.
מסננים עודפי ביצה מבשר חזיר.
מניחים קוביות חזיר בשקית ניילון; שקית חותם לנער מעיל.
ב מחבת nonstick 12 אינץ', שמן חום על חום בינוני.
מניחים חזיר בשכבה אחת במחבת. מבשלים 6 עד 8 דקות, מסתובבים מדי פעם, עד חום ופריך בחוץ וכבר לא ורוד במרכז.
ניקוז על מגבות נייר. כיסוי כדי להתחמם.
שמור 1 כף שמן במחבת; להשליך את כל השמן שנותר.
מוסיפים תערובת פלפל ואננס; מבשלים על אש בינונית גבוהה 2 עד 3 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד ירקות הם פריך במכרז. מערבבים ברוטב חמוץ מתוק ובשר חזיר; חום לרתיחה.
יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג
אסייתי בתפריט? נסה זיווג עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו ריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. כרם היין Chenin Blanc פארק היורה Birichino עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
![יקב פארק היורה ביריצ ' ינו Chenin Blanc]()
יקב פארק היורה ביריצ ' ינו Chenin Blanc
2017 ספורט בושם של דבש פריחת תפוזים, חמאת תפוחים, brimstone, וכמה מבשר מוזר של לילך אשר מפעיל לא רק את מערכת הריח, אלא גם את המערכת הלימבית, מערכת העצבים האוטונומית, ומערכות אחרות הממוקמות במגזרים רחוקים יותר. לחות קרקע ואקלים מיקרו במהלך עונת הגידול של 2017 נותרה גבוהה למדי במהלך עונת הגידול בשל הגשמים העצומים מהחורף הקודם, דבר שתרם לפיתוח בוטריטיס צנוע אך משמעותי. נתקלנו לאחרונה בתנאים אלה בשנת 2013 וייצרנו יין דומה לזה בציר-רק את יבש בסגנון הידוע על ידי הצרפתים כמו sec tendre - יבש, עדיין רך. וכמו בצירים קודמים, היין הזה תוסס בפלדת אל חלד ללא חיסון, והוא הזדקן עד האביב הבא ב 8 נירוסטה ו 2 חביות עץ אלון הונגרי ניטראלי.