חזיר טנדורי על הגריל החיצוני
אם יש לכם חילבה הקרקע, כמון הקרקע, חתיכות אינץ ' של זנגבילוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם זיגוג לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: בשר חזיר צלוי טנדורי, טנדורי-צלעות חזיר מתובלות כתומות, ו טנדורי-צלעות חזיר מתובלות כתומות.
הוראות
משרים 8 שיפודי עץ במים בין לילה.
כדי להפוך את המרינדה, לשלב את כל החומרים בקערה לא מגיבה.
חותכים את החזיר לקוביות 1 אינץ'.
מוסיפים את החזיר למרינדה, זורקים למעיל ומקררים לפחות 3 שעות.
הגדר את הגריל החיצוני לבישול ישיר-חום על חום גבוה. חוט את החזיר על שיפודים (להשתמש בכפפות כדי למנוע מכתים את הידיים) ומבשלים על הגריל במשך 5 דקות בכל צד או עד מבושל דרך. לחמם את לחם נאן בקצרה על הגריל ומגישים עם חזיר טנדורי, יוגורט ומלפפון.
חילבה, הודו צ ' ילה להדביק ושמן חרדל זמינים בחנויות מכולת הודיות או בשווקים אסיאתיים גדולים.
מתוך הגריל שלי: בישול בחוץ בסגנון אוסטרלי על ידי פיט אוונס. טקסט זכויות יוצרים © 2009 Peter Evans; צילום זכויות יוצרים © 2009 אנסון סמארט. פורסם לראשונה בשנת 2009 על ידי Murdoch Books Australia; פורסם לראשונה בארצות הברית בשנת 2011 על ידי Weldon Owen, a division of Bonnier.