חזיר מגורר קובני
חזיר מגורר קובני יכול להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 470 קלוריות, 50 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 4 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך מיץ של סיד, אבקת בצל, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. . הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. נסו חזיר מגורר קובני, חזיר מגורר קובני Garlicky, ו קרוק פוט קובני קרוע חזיר (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול, לשלב מים, מיץ של סיד אחד, קורנית sprig, פלפל, אבקת שום, אבקת בצל ומלח. מביאים תערובת לרתיחה.
להוסיף צלעות חזיר, להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים במשך 1 עד 1 1/2 שעות, עד הבשר הוא רך מאוד.
הוסף מים נוספים לפי הצורך כדי לשמור על צלעות מכוסות.
כבה את החום ותן לצלעות לנוח במרק למשך 30 דקות.
הסר צלעות מרק לגרוס, הסרת שומן עודף; להפריש.
במחבת גדולה מחממים שמן זית על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את הבשר הטחון ומטגנים עד שהוא כמעט פריך, כ 5 דקות.
מוסיפים את הבצל והשום וממשיכים לבשל עד הבצל הוא פשוט רך עדיין מעט פריך, על 10 דקות יותר.
מוסיף את המיץ של סיד אחד, לערבב אם כי ולזרוק עם כוסברה.