חזיר מו שו
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? חזיר מו שו יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 15 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 211 קלוריות. . אם יש לכם קורנפלור, פטריות שיטאקי, שמן צמחי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. , שהוא מוצק. נסו הרב פרושוטו על צלעות חזיר "חזיר על חזיר", בשר צלוי של חזיר עם תפוח ומילוי חזיר ורוטב סיידר, ו בשר חזיר-חזיר Guton-קרטונים à l ' ancienne (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים 2 כפות של רוטב סויה, 2 כפות של יין לבן, 1 כפית שמן שומשום, ו 2 כפיות של קורנפלור בקערה לא מגיבה, ומערבבים עד חלקה. מערבבים את רצועות החזיר לתוך המרינדה עד מצופה היטב, ומקררים במשך 1 שעה.
יוצקים מים חמים על פטריות שיטאקה בקערה, ומאפשרים לרכך במשך 15 עד 20 דקות.
מסננים, לטפוח יבש, להסיר כל חתיכות גזע קשה, דק קוצצים את הפטריות.
מערבבים את הפטריות, בצל ירוק, שום וג ' ינג ' ר בקערה, ומניחים בצד.
הסר את העלים מכרוב נאפה, וקרע את חלקי העלים הירוקים מהגבעולים המרכזיים של העלים. חותכים את הגבעולים בדרך הארוכה לפרוסות דקות, ואז לחתוך אותם לחתיכות 1 אינץ'. דק קוצצים את מנות עלים ירוקים, ומניחים בצד את הגבעולים פרוסים ועלים קצוצים בקערות נפרדות.
בקערה קטנה, מערבבים יחד 3 כפות של רוטב סויה, 3 כפות של יין לבן, 1/2 כפית קורנפלור, סוכר ופלפל שחור טחון. תניח את התערובת בצד.
מחממים שמן צמחי וכפית 1 של שמן שומשום בווק על חום בינוני-גבוה, ומבשלים ומערבבים את בשר החזיר המושרה עד מבושל דרך, כבר לא ורוד, ואת הקצוות החלו חום, על 5 דקות.
יוצקים את הביצים מכות לתוך ווק חם, הוספת שמן צמחי יותר במידת הצורך, ומבשלים ומערבבים עד הביצים מקושקשות, המשרד, שבור היטב, על 2 דקות. מערבבים בתערובת הפטרייה, ומבשלים ומערבבים 1 עד 2 דקות; ואז מערבבים את חתיכות גזע כרוב נאפה. מבשלים ומערבבים עד חתיכות גזע חם אבל עדיין פריך, על 1 דקה, ולאחר מכן להוסיף את עלי כרוב קצוץ.
יוצקים 2 כפות של יין לבן, מבשלים ומערבבים את התערובת עד חם, על 1 דקה יותר, ולאחר מכן לערבב את החזיר המבושל ואת תערובת קורנפלור. מערבבים הכל יחד עד מעובה מעט חם, על 2 דקות.
מערבבים את רוטב הויסין, 1 כף רוטב סויה, ו 1 כפית שמן שומשום בקערה קטנה עד לשלב ביסודיות. כדי לשרת, להפיץ על 1 כף תערובת הויסין על כל פנקייק, העליון עם כ 1/2 כוס של תערובת חזיר, רול, ומגישים.