חזיר מוקפץ עם ברוקולי וקשיו
חזיר מטוגן עם ברוקולי וקשיו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 450 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם שמן שומשום, מרק עוף פחות נתרן, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. וזה די טוב. נסו בקר מוקפץ עם קשיו וברוקולי, ברוקולי מוקפץ עם פלפלים וקשיו, ו עוף, קשיו וברוקולי מוקפץ (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל מתוק; לבשל 8 דקות, ערבוב מדי פעם.
הסר את הבצל המתוק מהמחבת; מניחים בקערה. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים ברוקולי; מוקפץ 3 דקות.
מוסיפים ברוקולי לבצל מתוק. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים חזיר ופלפל אדום; מוקפץ 4 דקות או עד חזיר מאבד את צבעו הוורוד. להפחית חום. מערבבים את הבצל הירוק, סוכר, זנגביל ושום, ומבשלים 30 שניות, ערבוב כל הזמן. מערבבים בתערובת בצל, מרק עוף, רוטב סויה, אגוזי קשיו; לבשל 1 דקה.