חזיר מזוגג
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל חזיר מזוגג. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 1051 קלוריות, 82 גרם חלבון ו 63 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם allspice, בורבון, חזיר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החזיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח גרהם תפוח כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: תבשיל ארוחת בוקר עם נקניק וגבינה, תבשיל בשר חזיר ושעועית ירוקה, ו Ham Hawaiian ומחווני גבינה.
הוראות
מניחים מתלה בשליש התחתון של התנור מחממים ל 163°.
באמצעות סכין חדה, להבקיע את השומן המכסה את החזיר בתבנית יהלום 3/4 אינץ ' רחב (לא לחתוך את הבשר).
מניחים את החזיר במחבת קלייה 10 על 14 אינץ ' ומוסיפים 1 כוס מים. צולים את הבשר לשעתיים.
בעוד בשר החזיר צלוי, להכין את הזיגוג: בסיר כבד, בינוני על חום נמוך בינוני, לשלב 1 מיץ תפוזים כוס, סוכר חום, בורבון. להביא לרתיחה ולהמשיך להתבשל במשך 10 דקות.
מוסיפים את ג ' לי גויאבה או תפוח, בצלצלים, allspice, וציפורן, וממשיכים להתבשל עד מופחת מעט, על 5 דקות.
מוסיפים את גרידת התפוזים ואת מיץ התפוזים 1 כוס הנותרים, ומביאים לרתיחה. המשך רותחים עד מעובה, על 5 דקות.
מוסיפים את פרוסות התפוז וג ' ינג ' ר טרי, ומבשלים עד פרוסות התפוז רכות, על 2 דקות.
לאחר שהחזיר היה בתנור במשך שעתיים, עטפו את פרוסות התפוז המזוגגות על ירך החזיר, אבטחו אותן בקיסמים, וצחצחו את הנקניק והתפוזים בכ-1/2 כוס זיגוג, שמרו את השאר להגשה. המשך צליית בשר חזיר עד מדחום לקרוא מיידית מוכנס לתוך החלק העבה רושם 63°, על 30 דקות.
הסר את הקיסמים מהחזיר ולסדר את פרוסות התפוז על מגש. פורסים את החזיר ומסדרים על גבי התפוזים. לחמם את הזיגוג הנותר ולהגיש לצד.
כדי להשתמש בזיגוג כתום זה על ירך חזיר 12 קילו העצם, לצלות את ירך בתנור 177° עד מדחום שנקרא מיידית מוכנס לתוך החלק העבה רושם 145 ° F, על 1 1/2 שעות, הוספת תפוזים וזיגוג במשך 30 הדקות האחרונות של בישול.