קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות29
מגזין

חזיר מזוגג

חזיר מזוגג
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל חזיר מזוגג. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 1051 קלוריות, 82 גרם חלבון ו 63 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם allspice, בורבון, חזיר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החזיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח גרהם תפוח כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: תבשיל ארוחת בוקר עם נקניק וגבינה, תבשיל בשר חזיר ושעועית ירוקה, ו Ham Hawaiian ומחווני גבינה.

הוראות

1
מניחים מתלה בשליש התחתון של התנור מחממים ל 163°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
באמצעות סכין חדה, להבקיע את השומן המכסה את החזיר בתבנית יהלום 3/4 אינץ ' רחב (לא לחתוך את הבשר).
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
3
מניחים את החזיר במחבת קלייה 10 על 14 אינץ ' ומוסיפים 1 כוס מים. צולים את הבשר לשעתיים.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
4
בעוד בשר החזיר צלוי, להכין את הזיגוג: בסיר כבד, בינוני על חום נמוך בינוני, לשלב 1 מיץ תפוזים כוס, סוכר חום, בורבון. להביא לרתיחה ולהמשיך להתבשל במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דקצלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
5
מוסיפים את ג ' לי גויאבה או תפוח, בצלצלים, allspice, וציפורן, וממשיכים להתבשל עד מופחת מעט, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ריבת תפוחיםריבת תפוחים
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
גויאבהגויאבה
6
מוסיפים את גרידת התפוזים ואת מיץ התפוזים 1 כוס הנותרים, ומביאים לרתיחה. המשך רותחים עד מעובה, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דקצלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
7
מוסיפים את פרוסות התפוז וג ' ינג ' ר טרי, ומבשלים עד פרוסות התפוז רכות, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תפוזיםסוכריות תפוזים
ג ' ינג ' ר טריג ' ינג ' ר טרי
8
לאחר שהחזיר היה בתנור במשך שעתיים, עטפו את פרוסות התפוז המזוגגות על ירך החזיר, אבטחו אותן בקיסמים, וצחצחו את הנקניק והתפוזים בכ-1/2 כוס זיגוג, שמרו את השאר להגשה. המשך צליית בשר חזיר עד מדחום לקרוא מיידית מוכנס לתוך החלק העבה רושם 63°, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תפוזיםסוכריות תפוזים
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1
הסר את הקיסמים מהחזיר ולסדר את פרוסות התפוז על מגש. פורסים את החזיר ומסדרים על גבי התפוזים. לחמם את הזיגוג הנותר ולהגיש לצד.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תפוזיםסוכריות תפוזים
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
1
כדי להשתמש בזיגוג כתום זה על ירך חזיר 12 קילו העצם, לצלות את ירך בתנור 177° עד מדחום שנקרא מיידית מוכנס לתוך החלק העבה רושם 145 ° F, על 1 1/2 שעות, הוספת תפוזים וזיגוג במשך 30 הדקות האחרונות של בישול.
מרכיבים שתצטרך
ירך חזירירך חזיר
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה