חזיר מזוגג בדבש
. אם יש לך חמאה, סירופ תירס, בשר חזיר מוכן לאכול, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, וזה טוב. נסו כבש צלוי מזוגג דבש עם רוטב מנטה דבש, דבש ליים מזוגג סלמון / / דבש עבור hunny שלך, ו ירך החזיר מזוגגת הדבש של ג'ים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
בשר חזיר, וסטוד עם ציפורן שלמה.
מניחים בשר חזיר במחבת מרופדת רדיד.
במחצית העליונה של דוד כפול, מחממים את סירופ התירס, דבש וחמאה. שמור זיגוג חם בעת אפיית בשר חזיר.
זיגוג מברשת על בשר חזיר, ואופים במשך 1 שעה ו 15 דקות בתנור שחומם מראש. בשר חזיר כל 10 עד 15 דקות עם זיגוג הדבש. במהלך 4 עד 5 הדקות האחרונות של אפייה, להפעיל broiler כדי caramelize זיגוג.
הסר מהתנור, ולתת לשבת כמה דקות לפני ההגשה.