קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות15
ציון בריאות6
מגזין

חזיר מזוגג בדבש

חזיר מזוגג בדבש
. אם יש לך חמאה, סירופ תירס, בשר חזיר מוכן לאכול, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, וזה טוב. נסו כבש צלוי מזוגג דבש עם רוטב מנטה דבש, דבש ליים מזוגג סלמון / / דבש עבור hunny שלך, ו ירך החזיר מזוגגת הדבש של ג'ים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
בשר חזיר, וסטוד עם ציפורן שלמה.
מרכיבים שתצטרך
ציפורן שלמהציפורן שלמה
חםחם
3
מניחים בשר חזיר במחבת מרופדת רדיד.
מרכיבים שתצטרך
חםחם
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
מחבתמחבת
4
במחצית העליונה של דוד כפול, מחממים את סירופ התירס, דבש וחמאה. שמור זיגוג חם בעת אפיית בשר חזיר.
מרכיבים שתצטרך
סירופ תירססירופ תירס
חמאהחמאה
זיגוגזיגוג
דבשדבש
חםחם
ציוד שתשתמש בו
דוד כפולדוד כפול
5
זיגוג מברשת על בשר חזיר, ואופים במשך 1 שעה ו 15 דקות בתנור שחומם מראש. בשר חזיר כל 10 עד 15 דקות עם זיגוג הדבש. במהלך 4 עד 5 הדקות האחרונות של אפייה, להפעיל broiler כדי caramelize זיגוג.
מרכיבים שתצטרך
זיגוגזיגוג
דבשדבש
חםחם
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
6
הסר מהתנור, ולתת לשבת כמה דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור