חזיר מזוגג מתובל ודבש עם פודינג לחם מלוח עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה 66% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 3141 קלוריות, 237 גרם חלבון, ו 191 גרם שומן. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. גשו לסופר וקנו זרעי כוסברה, ביצים, עלי טימין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב קינמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיתולי קינמון כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 80%. הציון הזה אדיר. נסו פודינג לחם מלוח, פודינג לחם דלעת מלוח, ו תבשיל פודינג לחם מלוח (מתכונים דומים).
הוראות
1
עבור חזיר מזוגג מתובל ודבש: מחממים תנור ל 425 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
חרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מערבבים יחד את הדבש, שפשף התבלינים הקלוי והטימין.
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
3
מניחים חזיר על שקית נייר חומה פתוחה או נייר שעווה לניקוי קל. עם קצה סכין קילוף בזהירות ציון דפוס רשת 1 אינץ ' סביב החלק החיצוני של בשר חזיר.
מרכיבים שתצטרך
חרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחד
4
מברישים את כל פני הבשר מכל הצדדים בחלק מתערובת הדבש.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
מים כדי לאפשר
5
מוסיפים כ 1/2 כוס מים לבסיס תבנית צלייה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
6
הניחו את מקלות הסלרי בתחתית התבנית ואז הניחו את החזיר על גבי הסלרי.
מבשלים במשך שעה 1. כל 15 דקות, הדבק חזיר עם מיצים שנאספים בבסיס הצלייה והדבש.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
חרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
8
תנו לנוח 15 דקות לפני הגילוף לפי הצורך.
9
לפודינג הלחם המלוח: חממו את התנור ל 425 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
10
בעזרת סכין משוננת מגלחים את החלקים העבים יותר של הקרום מכיכר הלחם.
מרכיבים שתצטרך
כיכר לחם
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים
11
חותכים את הלחם לקוביות בגודל 1 אינץ ' ומניחים בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
12
מורחים את קוביות הלחם בשכבה אחת על תבנית עם מסגרת של 13 על 18 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
לחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
13
אופים עד קלוי קל, כ 8 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
14
מוציאים מהתנור ומניחים בקערה גדולה. השאירו את התנור דולק.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
15
במחבת ממיסים 4 כפות מהחמאה על אש גבוהה ומבשלים, ללא ערבוב, עד שהיא משחימה אגוז, כ -5 דקות. מנמיכים את האש לבינונית, מוסיפים את הבצל וקורט מלח, ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם עד שהבצל מתחיל להשחים, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
16
מוסיפים את הטימין ומבשלים 10 שניות לשחרור ניחוחו.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
17
יוצקים את תערובת הבצל על הלחם הקלוי.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
18
מוסיפים 3/4 כוס מהפרמזן וזורקים היטב.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
19
בקערה בינונית מקציפים יחד את החלב, הביצים ואגוז המוסקט.
מרכיבים שתצטרך
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
20
יוצקים את תערובת החלב על הלחם וזורקים היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
21
חמאה תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ ' עם יתרת 1 כף החמאה. מסדרים את הלחם הקלוי בצורה אחידה בתבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
22
יוצקים את הפודינג באופן שווה על הלחם. מפזרים מעל את הגבינה הכחולה ואת 2 כפות הפרמזן הנותרות.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובה
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
23
אופים עד שהלחם חום זהוב ופריך מלמעלה ולהב סכין דק המוחדר לפודינג יוצא כמעט נקי, בערך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
רול פירות צהוב אחד
24
מוציאים את התבנית מהתנור ומניחים להתקרר למשך 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
25
חותכים למנות בודדות ומגישים חם.
26
צולים את זרעי השומר, זרעי הכוסברה וגרגירי הפלפל במחבת קטנה וכבדה על אש בינונית. כאשר השומר הופך חום בהיר, לעבוד במהירות. הפעל את מאוורר הפליטה, הוסף את פתיתי הפלפל האדום, וזורק, זורק, זורק, תמיד מתחת למאוורר. הופכים מיד את תערובת התבלינים לצלחת להתקררות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
זרעי כוסברה שלמה
פירורי לחם, כמה חופנים
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
27
מכניסים תערובת לבלנדר עם אבקת הצ ' ילי, המלח והקינמון ומערבבים עד שהתבלינים נטחנים באופן שווה. אם יש לכם טחנת תבלינים קטנה או מטחנת קפה המוקדשת לטחינת תבלינים, טחנו רק את פתיתי השומר, הכוסברה, הפלפל והצ ' ילי.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
צ'יפס קינמון וייטנאמי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
28
יוצקים לקערה וזורקים עם שאר החומרים. שמור את תערובת התבלינים בצנצנת זכוכית במקום קריר ויבש, או הקפיא. * ראה הערות של השף