קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 55 דק.
מנות6
ציון בריאות38
מגזין

חזיר מטוגן בשמן עמוק: פריטו די אריסטה

חזיר מטוגן בשמן עמוק: פריטו די אריסטה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנות עיקריות, אז נסו חזיר מטוגן בשמן עמוק: פריטו די אריסטן. צופה הדמות שלך? זה איש מערות, ללא גלוטן, חלב חינם, יש בו בסה"כ : 699 קלוריות, 45 גרם חלבון, ו 39 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 37% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. אם יש לך כתף חזיר, פתיתי צ'ילה, פלפל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותה. כדי להשתמש בדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,דבש זנגוויל כמו קינוח. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. נסו אריסטן אל פינוקיו (חזיר עם שומר), צלעות חזיר מטוגנות בשמן עמוק, ו פטה פריכה (רגל חזיר מטוגנת בשמן עמוק) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מתבלים את החזיר בכף 1 כל אחד ממלח, פלפל שחור ופתיתי צ ' ילה אדומים.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
מכניסים את הבשר לתבנית צלייה עם הבצל, הג ' ינג ' ר ועלי הדפנה וצולים בתנור למשך 30 דקות, עד שהבצל רך.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
מוסיפים מים לכיסוי וצולים 2 1/2 שעות, עד שהבשר רך מאוד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
5
מוציאים מהתנור ומניחים בצד, שומרים את הבשר בנוזל הקלייה.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
מנמיכים את חום התנור ל 275 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
בינתיים, הניחו את פרוסות התפוז בשכבה אחת בתבשיל רדוד. בקערה גדולה שלבו את מיץ התפוזים, המים, הדבש והסמבוקה והקציפו לשילוב.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תפוזיםסוכריות תפוזים
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דקצלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
יוצקים את התערובת על התפוזים, מכסים בניילון נצמד, ואז רדיד אלומיניום ואופים 2 שעות. לחשוף, להגביר את החום של התנור ל 375 מעלות צלזיוס ומבשלים במשך שעה 1, עד צמרות התפוזים הם קרמל. שומרים את הנוזל ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
9
מניחים את התפוזים על תבנית נקייה להתקררות
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מניחים את נוזל הלחמת החזיר בתבנית מטגנת בגודל 12 עד 14 אינץ ' ומבשלים על אש גבוהה עד להפחתה בחצי.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
מוסיפים מחצית מנוזל הבישול הכתום, מבשלים כמה דקות ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
12
מחלקים את הבשר ל -6 חלקים ומחזירים לנוזל הקלייה. מבשלים על אש בינונית עד לחימום.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
13
בינתיים, בסיר גבוה צדדי, מחממים את שמן הזית ל -360 מעלות פ.עובדים 1 או 2 חתיכות בכל פעם, טופחים על הבשר יבש ומטגנים בשמן עמוק במשך 20 עד 30 שניות, עד שהוא פריך.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
14
מוציאים בעזרת כף מחוררת, מניחים לנקז לזמן קצר על מגבת נייר ואז מגישים על צלחות ארוחת ערב מחוממות כשהרוטב כפית מעל והתפוזים המקורמלים בצד.
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®