קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 55 דק.
מנות6
ציון בריאות38
מגזין

חזיר מטוגן בשמן עמוק: פריטו די אריסטה

חזיר מטוגן בשמן עמוק: פריטו די אריסטה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנות עיקריות, אז נסו חזיר מטוגן בשמן עמוק: פריטו די אריסטן. צופה הדמות שלך? זה איש מערות, ללא גלוטן, חלב חינם, יש בו בסה"כ : 699 קלוריות, 45 גרם חלבון, ו 39 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 37% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. אם יש לך כתף חזיר, פתיתי צ'ילה, פלפל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותה. כדי להשתמש בדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,דבש זנגוויל כמו קינוח. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. נסו אריסטן אל פינוקיו (חזיר עם שומר), צלעות חזיר מטוגנות בשמן עמוק, ו פטה פריכה (רגל חזיר מטוגנת בשמן עמוק) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מתבלים את החזיר בכף 1 כל אחד ממלח, פלפל שחור ופתיתי צ ' ילה אדומים.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
3
מכניסים את הבשר לתבנית צלייה עם הבצל, הג ' ינג ' ר ועלי הדפנה וצולים בתנור למשך 30 דקות, עד שהבצל רך.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
מוסיפים מים לכיסוי וצולים 2 1/2 שעות, עד שהבשר רך מאוד.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5
מוציאים מהתנור ומניחים בצד, שומרים את הבשר בנוזל הקלייה.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
מנמיכים את חום התנור ל 275 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
בינתיים, הניחו את פרוסות התפוז בשכבה אחת בתבשיל רדוד. בקערה גדולה שלבו את מיץ התפוזים, המים, הדבש והסמבוקה והקציפו לשילוב.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תפוזיםסוכריות תפוזים
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דקצלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
8
יוצקים את התערובת על התפוזים, מכסים בניילון נצמד, ואז רדיד אלומיניום ואופים 2 שעות. לחשוף, להגביר את החום של התנור ל 375 מעלות צלזיוס ומבשלים במשך שעה 1, עד צמרות התפוזים הם קרמל. שומרים את הנוזל ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
מניחים את התפוזים על תבנית נקייה להתקררות
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
10
מניחים את נוזל הלחמת החזיר בתבנית מטגנת בגודל 12 עד 14 אינץ ' ומבשלים על אש גבוהה עד להפחתה בחצי.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
11
מוסיפים מחצית מנוזל הבישול הכתום, מבשלים כמה דקות ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
12
מחלקים את הבשר ל -6 חלקים ומחזירים לנוזל הקלייה. מבשלים על אש בינונית עד לחימום.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
13
בינתיים, בסיר גבוה צדדי, מחממים את שמן הזית ל -360 מעלות פ.עובדים 1 או 2 חתיכות בכל פעם, טופחים על הבשר יבש ומטגנים בשמן עמוק במשך 20 עד 30 שניות, עד שהוא פריך.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
14
מוציאים בעזרת כף מחוררת, מניחים לנקז לזמן קצר על מגבת נייר ואז מגישים על צלחות ארוחת ערב מחוממות כשהרוטב כפית מעל והתפוזים המקורמלים בצד.
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים