קושיבינוני
מוכן ב34 דק.
מנות6
ציון בריאות17
מגזין

חזיר מטוגן עם כרוב ותפוחים

חזיר מטוגן עם כרוב ותפוחים
זמן הכנת המתכון כ 34 דקות. אם יש לך סיידר תפוחים, דבש חרדל במרכז לחתוך חזיר פילה, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. עם כפית ציון של 58% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: צלי חזיר עם תפוחים קלויים וכרוב אדום מטוגן, קציצות נקניק חזיר עם כרוב מטוגן ותפוחים, ו בשר חזיר מטוגן עם כרוב ותפוחים.

הוראות

1
ממיסים חמאה במחבת עמוקה וגדולה מעל חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
2
להוסיף חזיר; לבשל 6 דקות, בראונינג מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
3
הסר חזיר מן המחבת; להפריש, ולשמור על חם.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
4
להפחית חום בינוני.
5
מוסיפים בצל; מבשלים 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
6
מערבבים סיידר וחרדל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
8 שדי פסיון אם קטנים)8 שדי פסיון אם קטנים)
7
הוסף תערובת סיידר, תפוח, והבא 3 מרכיבים למחבת, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
8 שדי פסיון אם קטנים)8 שדי פסיון אם קטנים)
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
8
להחזיר חזיר למחבת; לכסות ולבשל 18 דקות או עד מדחום רושם 155 (מעט ורוד).
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
9
הסר חזיר ממחבת. מכסים בנייר כסף, ולתת לעמוד 10 דקות לפני חיתוך. להשליך עלה דפנה.
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)