קושימומחה
מוכן ב13 שעות
מנות14
ציון בריאות12
מגזין

חזיר מעושן וכתום.

חזיר מעושן וכתום.
חזיר מעושן וכתום עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 14 מנות. עם 272 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 13 שעות. אם יש לכם בצל ירוק, חמאה, כתף חזיר עצמותוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מלח הים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. מתכונים דומים: תפוז בישול איטי-Bbq משך כריכי חזיר, בירה לבישול איטי משך חזיר & BBQ משך כריכי חזיר, ו קל משך בשר חזיר פילה-צ'ילי מתוק משך חזיר.

הוראות

1
הלילה לפני שאתה מתכנן ברביקיו, לחתוך כתף חזיר לאורכו לשני חלקים שווים (כדי להאיץ את הבישול), הסרת עודף שומן לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
כתף חזירכתף חזיר
2
שלב תיבול-להדביק מרכיבים בקערה קטנה. עיסוי חזיר היטב עם להדביק, ולאחר מכן להעביר שקית פלסטיק resealable גדול להכניס למקרר לפחות 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
כ 45 דקות לפני שאתה מוכן להתחיל ברביקיו, להסיר חזיר מהמקרר ולתת לשבת בטמפרטורת החדר (זה יהיה להאיץ את הבישול).
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
4
שלב מרכיבים סמרטוט רוטב עם 1 כוס מים בסיר להתחמם על אש נמוכה. מניחים בצד 3/4 כוס רוטב לטפטף על בשר רק לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
5
שים שבבי עץ בקערה, לכסות במים, ולספוג לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
1
הכן גריל לברביקיו (ראה "הגדר את הגריל שלך: ברביקיו," להלן). כשהטמפרטורה מגיעה ל-300, הניחו בשר על אסלת בישול מנוקה ומשומנת ישירות מעל מחבת טפטוף וכסו את הגריל במכסה.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
נסה לשמור על טמפרטורה בין 250 ל -300 במהלך הבישול (ראה " כיצד לשלוט שלך
3
Heat, " להלן).
4
לאחר 1 שעה, להסיר את המכסה, באמצעות מברשת heatproof, בשר baste בכל רחבי עם רוטב סחבה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5
הוסף 10 עד 15 בריחים לאש (או יותר אם גחלים נשרפו באופן משמעותי) ולפזר עוד 1/3 כוס סחוט שבבי עץ ספוג על פני גחלים. בדוק את רמת המים במחבת טפטוף; להוסיף יותר מים לפי הצורך. לכסות ולהמשיך לעשן בשר, שמירה על טמפרטורת הגריל.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
חזור על התהליך (mopping בשר, הוספת 10 עד 15 בריחים ו 1/3 כוס צ ' יפס, בדיקת מפלס המים) כל שעה, מפנה מדי פעם, עד הטמפרטורה הפנימית של כל חתיכת בשר מגיע 190 וגזרי בשר בקלות, 1 1/2 שעות לכל פאונד (3 עד 5 שעות בסך הכל). אם מדחום קורא 190 אבל בשר הוא לא מכרז, לבשל 30 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
7
הרם בשר מן הגריל לעטוף בשכבה כפולה של רדיד כבד חובה, איטום בחוזקה.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
8
בואו קיטור בשר בטמפרטורת החדר במשך כ 30 דקות, ואז לפתוח, שמירה על כל מיצים שהצטברו בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
9
כאשר הבשר הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, לפרק אותו לחתיכות גדולות. להיפטר מעודף שומן. לגרוס בשר עם האצבעות שלך או זוג מזלגות. לזרוק בשר מגורר עם בצל ירוק כוסברה וטפטוף עם מיצים שמורים ורוטב סחבה שמורות לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
10
מגישים חזיר עם צ ' יפוטלה סלט כרוב ובחירת התבלינים שלך.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
1
לאחר חימום מראש גריל (ראה" הגדר את הגריל שלך: ברביקיו, " להלן), לשים בשר על אסלת בישול ניקה משומן ישירות מעל מחבת טפטוף. בצע את ההוראות לעיל על ברביקיו על פחם, החל שלב 3 (להתעלם הוראות על הוספת פחם יותר וצ ' יפס, אבל להוסיף מים לפי הצורך ו טפיחה ולהפוך בשר בכל שעה). התאם את החום לפי הצורך כדי לשמור על טמפרטורה שווה בתוך הגריל, רצוי 250, אבל אתה יכול ללכת גבוה כמו 30
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
הגדר את הגריל שלך: ברביקיו
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
3
על פחם: אור 75 עד 85 בריחים במתנע ארובה. למלא מחבת טפטוף (בערך 8 על ידי 6 ב.) עד שוליים עם מים ולהגדיר במרכז באח דלק. כאשר גחלים מצופים באפר, השתמש מלקחיים כדי לארגן טבעת סביב מחבת טפטוף. הגדר באח בישול במקום. מכסה גריל ולהשתמש מדחום עמיד בחום ארוך גבעול לקחת את הטמפרטורה הפנימית דרך פתח המכסה. סגור פתחי גריל לפי הצורך כדי להביא את הטמפרטורה עד 300 (לא לסגור פתחי אוורור כל הדרך; האש תצא). פיזור 2/3 כוס סחוט שבבי עץ ספוג על גחלים רק לפני הוספת בשר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
על גז: אם יש לך שלושה מבערים או יותר, לשים מחבת טפטוף במרכז תחת באח בישול, להגדיר באח מעליו, ולהפוך את המבערים החיצוניים לגובה. אם יש לך שני מבערים, לשים מחבת טפטוף לצד אחד ולהפוך מבער הפוך בינוני גבוה. שים 2 כוסות ספוג שבבי עץ בתיבה מעשן של גריל או שבבי לעטוף רופף בנייר כסף, פירס בתריסר כתמים, ולשים ישירות על אחד המבערים החמים. לאחר כ 20 דקות של חימום מראש, להפחית את החום לפי הצורך להביא טמפרטורת גריל ל 30
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
כיצד לשלוט שלך
1
על גז: היופי של גריל גז הוא קלות שימוש:" אתה יכול להפעיל אותו יותר כמו כיריים, להנמיך אותו כדי להפחית את החום לפי הצורך, "שריל ג' יימסון אומר.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
2
על פחם: לאחר briquets בוערים, אתה יכול לפתוח את פתחי האוורור של הגריל כדי להעלות את החום, או לסגור אותם כדי להוריד אותו (אוויר מזין את האש). אם אתם צולים על אש דו-מפלסית, אתם יכולים להזיז את האוכל מאזורים חמים יותר לאזורים קרירים יותר לפי הצורך. למעשה, זה לעתים קרובות רעיון טוב לשמור פינה קטנה של באח הדלק שלך ללא גחלים, גם כאשר צלייה ישירה. תמיד אחד סטייק או המבורגר או נקניק יבשל מהר יותר מהאחרים, ואתה רוצה אזור התחממות קטן כדי לגנוז אותו בזמן שאתה מסיים את שאר המנה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
18 שרימפס עצום, זנבות על, קלופים ומפותלים18 שרימפס עצום, זנבות על, קלופים ומפותלים
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו