קושימומחה
מוכן ב13 שעות
מנות14
ציון בריאות12
מגזין

חזיר מעושן וכתום.

חזיר מעושן וכתום.
חזיר מעושן וכתום עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 14 מנות. עם 272 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 13 שעות. אם יש לכם בצל ירוק, חמאה, כתף חזיר עצמותוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מלח הים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. מתכונים דומים: תפוז בישול איטי-Bbq משך כריכי חזיר, בירה לבישול איטי משך חזיר & BBQ משך כריכי חזיר, ו קל משך בשר חזיר פילה-צ'ילי מתוק משך חזיר.

הוראות

1
הלילה לפני שאתה מתכנן ברביקיו, לחתוך כתף חזיר לאורכו לשני חלקים שווים (כדי להאיץ את הבישול), הסרת עודף שומן לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
כתף חזירכתף חזיר
2
שלב תיבול-להדביק מרכיבים בקערה קטנה. עיסוי חזיר היטב עם להדביק, ולאחר מכן להעביר שקית פלסטיק resealable גדול להכניס למקרר לפחות 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
גויה סאזוןגויה סאזון
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
כ 45 דקות לפני שאתה מוכן להתחיל ברביקיו, להסיר חזיר מהמקרר ולתת לשבת בטמפרטורת החדר (זה יהיה להאיץ את הבישול).
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
4
שלב מרכיבים סמרטוט רוטב עם 1 כוס מים בסיר להתחמם על אש נמוכה. מניחים בצד 3/4 כוס רוטב לטפטף על בשר רק לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
2/3 כוס (4 אונקיות) שוקולד צ'יפס חצי מתוק2/3 כוס (4 אונקיות) שוקולד צ'יפס חצי מתוק
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)
5
שים שבבי עץ בקערה, לכסות במים, ולספוג לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
2/3 כוס (4 אונקיות) שוקולד צ'יפס חצי מתוק2/3 כוס (4 אונקיות) שוקולד צ'יפס חצי מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1
הכן גריל לברביקיו (ראה "הגדר את הגריל שלך: ברביקיו," להלן). כשהטמפרטורה מגיעה ל-300, הניחו בשר על אסלת בישול מנוקה ומשומנת ישירות מעל מחבת טפטוף וכסו את הגריל במכסה.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
2
נסה לשמור על טמפרטורה בין 250 ל -300 במהלך הבישול (ראה " כיצד לשלוט שלך
3
Heat, " להלן).
4
לאחר 1 שעה, להסיר את המכסה, באמצעות מברשת heatproof, בשר baste בכל רחבי עם רוטב סחבה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5
הוסף 10 עד 15 בריחים לאש (או יותר אם גחלים נשרפו באופן משמעותי) ולפזר עוד 1/3 כוס סחוט שבבי עץ ספוג על פני גחלים. בדוק את רמת המים במחבת טפטוף; להוסיף יותר מים לפי הצורך. לכסות ולהמשיך לעשן בשר, שמירה על טמפרטורת הגריל.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
2/3 כוס (4 אונקיות) שוקולד צ'יפס חצי מתוק2/3 כוס (4 אונקיות) שוקולד צ'יפס חצי מתוק
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
6
חזור על התהליך (mopping בשר, הוספת 10 עד 15 בריחים ו 1/3 כוס צ ' יפס, בדיקת מפלס המים) כל שעה, מפנה מדי פעם, עד הטמפרטורה הפנימית של כל חתיכת בשר מגיע 190 וגזרי בשר בקלות, 1 1/2 שעות לכל פאונד (3 עד 5 שעות בסך הכל). אם מדחום קורא 190 אבל בשר הוא לא מכרז, לבשל 30 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
2/3 כוס (4 אונקיות) שוקולד צ'יפס חצי מתוק2/3 כוס (4 אונקיות) שוקולד צ'יפס חצי מתוק
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
7
הרם בשר מן הגריל לעטוף בשכבה כפולה של רדיד כבד חובה, איטום בחוזקה.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
8
בואו קיטור בשר בטמפרטורת החדר במשך כ 30 דקות, ואז לפתוח, שמירה על כל מיצים שהצטברו בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
9
כאשר הבשר הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, לפרק אותו לחתיכות גדולות. להיפטר מעודף שומן. לגרוס בשר עם האצבעות שלך או זוג מזלגות. לזרוק בשר מגורר עם בצל ירוק כוסברה וטפטוף עם מיצים שמורים ורוטב סחבה שמורות לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
10
מגישים חזיר עם צ ' יפוטלה סלט כרוב ובחירת התבלינים שלך.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
1
לאחר חימום מראש גריל (ראה" הגדר את הגריל שלך: ברביקיו, " להלן), לשים בשר על אסלת בישול ניקה משומן ישירות מעל מחבת טפטוף. בצע את ההוראות לעיל על ברביקיו על פחם, החל שלב 3 (להתעלם הוראות על הוספת פחם יותר וצ ' יפס, אבל להוסיף מים לפי הצורך ו טפיחה ולהפוך בשר בכל שעה). התאם את החום לפי הצורך כדי לשמור על טמפרטורה שווה בתוך הגריל, רצוי 250, אבל אתה יכול ללכת גבוה כמו 30
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
2/3 כוס (4 אונקיות) שוקולד צ'יפס חצי מתוק2/3 כוס (4 אונקיות) שוקולד צ'יפס חצי מתוק
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
2
הגדר את הגריל שלך: ברביקיו
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
3
על פחם: אור 75 עד 85 בריחים במתנע ארובה. למלא מחבת טפטוף (בערך 8 על ידי 6 ב.) עד שוליים עם מים ולהגדיר במרכז באח דלק. כאשר גחלים מצופים באפר, השתמש מלקחיים כדי לארגן טבעת סביב מחבת טפטוף. הגדר באח בישול במקום. מכסה גריל ולהשתמש מדחום עמיד בחום ארוך גבעול לקחת את הטמפרטורה הפנימית דרך פתח המכסה. סגור פתחי גריל לפי הצורך כדי להביא את הטמפרטורה עד 300 (לא לסגור פתחי אוורור כל הדרך; האש תצא). פיזור 2/3 כוס סחוט שבבי עץ ספוג על גחלים רק לפני הוספת בשר.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
2/3 כוס (4 אונקיות) שוקולד צ'יפס חצי מתוק2/3 כוס (4 אונקיות) שוקולד צ'יפס חצי מתוק
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
4
על גז: אם יש לך שלושה מבערים או יותר, לשים מחבת טפטוף במרכז תחת באח בישול, להגדיר באח מעליו, ולהפוך את המבערים החיצוניים לגובה. אם יש לך שני מבערים, לשים מחבת טפטוף לצד אחד ולהפוך מבער הפוך בינוני גבוה. שים 2 כוסות ספוג שבבי עץ בתיבה מעשן של גריל או שבבי לעטוף רופף בנייר כסף, פירס בתריסר כתמים, ולשים ישירות על אחד המבערים החמים. לאחר כ 20 דקות של חימום מראש, להפחית את החום לפי הצורך להביא טמפרטורת גריל ל 30
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
5
כיצד לשלוט שלך
1
על גז: היופי של גריל גז הוא קלות שימוש:" אתה יכול להפעיל אותו יותר כמו כיריים, להנמיך אותו כדי להפחית את החום לפי הצורך, "שריל ג' יימסון אומר.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
2
על פחם: לאחר briquets בוערים, אתה יכול לפתוח את פתחי האוורור של הגריל כדי להעלות את החום, או לסגור אותם כדי להוריד אותו (אוויר מזין את האש). אם אתם צולים על אש דו-מפלסית, אתם יכולים להזיז את האוכל מאזורים חמים יותר לאזורים קרירים יותר לפי הצורך. למעשה, זה לעתים קרובות רעיון טוב לשמור פינה קטנה של באח הדלק שלך ללא גחלים, גם כאשר צלייה ישירה. תמיד אחד סטייק או המבורגר או נקניק יבשל מהר יותר מהאחרים, ואתה רוצה אזור התחממות קטן כדי לגנוז אותו בזמן שאתה מסיים את שאר המנה.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
18 שרימפס עצום, זנבות על, קלופים ומפותלים18 שרימפס עצום, זנבות על, קלופים ומפותלים
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)