חזיר מעושן וכתום.
חזיר מעושן וכתום עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 14 מנות. עם 272 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 13 שעות. אם יש לכם בצל ירוק, חמאה, כתף חזיר עצמותוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מלח הים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. מתכונים דומים: תפוז בישול איטי-Bbq משך כריכי חזיר, בירה לבישול איטי משך חזיר & BBQ משך כריכי חזיר, ו קל משך בשר חזיר פילה-צ'ילי מתוק משך חזיר.
הוראות
הלילה לפני שאתה מתכנן ברביקיו, לחתוך כתף חזיר לאורכו לשני חלקים שווים (כדי להאיץ את הבישול), הסרת עודף שומן לפי הצורך.
שלב תיבול-להדביק מרכיבים בקערה קטנה. עיסוי חזיר היטב עם להדביק, ולאחר מכן להעביר שקית פלסטיק resealable גדול להכניס למקרר לפחות 8 שעות.
כ 45 דקות לפני שאתה מוכן להתחיל ברביקיו, להסיר חזיר מהמקרר ולתת לשבת בטמפרטורת החדר (זה יהיה להאיץ את הבישול).
שלב מרכיבים סמרטוט רוטב עם 1 כוס מים בסיר להתחמם על אש נמוכה. מניחים בצד 3/4 כוס רוטב לטפטף על בשר רק לפני ההגשה.
שים שבבי עץ בקערה, לכסות במים, ולספוג לפחות 30 דקות.
הכן גריל לברביקיו (ראה "הגדר את הגריל שלך: ברביקיו," להלן). כשהטמפרטורה מגיעה ל-300, הניחו בשר על אסלת בישול מנוקה ומשומנת ישירות מעל מחבת טפטוף וכסו את הגריל במכסה.
נסה לשמור על טמפרטורה בין 250 ל -300 במהלך הבישול (ראה " כיצד לשלוט שלך
לאחר 1 שעה, להסיר את המכסה, באמצעות מברשת heatproof, בשר baste בכל רחבי עם רוטב סחבה.
הוסף 10 עד 15 בריחים לאש (או יותר אם גחלים נשרפו באופן משמעותי) ולפזר עוד 1/3 כוס סחוט שבבי עץ ספוג על פני גחלים. בדוק את רמת המים במחבת טפטוף; להוסיף יותר מים לפי הצורך. לכסות ולהמשיך לעשן בשר, שמירה על טמפרטורת הגריל.
חזור על התהליך (mopping בשר, הוספת 10 עד 15 בריחים ו 1/3 כוס צ ' יפס, בדיקת מפלס המים) כל שעה, מפנה מדי פעם, עד הטמפרטורה הפנימית של כל חתיכת בשר מגיע 190 וגזרי בשר בקלות, 1 1/2 שעות לכל פאונד (3 עד 5 שעות בסך הכל). אם מדחום קורא 190 אבל בשר הוא לא מכרז, לבשל 30 דקות יותר.
הרם בשר מן הגריל לעטוף בשכבה כפולה של רדיד כבד חובה, איטום בחוזקה.
בואו קיטור בשר בטמפרטורת החדר במשך כ 30 דקות, ואז לפתוח, שמירה על כל מיצים שהצטברו בנייר כסף.
כאשר הבשר הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, לפרק אותו לחתיכות גדולות. להיפטר מעודף שומן. לגרוס בשר עם האצבעות שלך או זוג מזלגות. לזרוק בשר מגורר עם בצל ירוק כוסברה וטפטוף עם מיצים שמורים ורוטב סחבה שמורות לפי הטעם.
מגישים חזיר עם צ ' יפוטלה סלט כרוב ובחירת התבלינים שלך.
לאחר חימום מראש גריל (ראה" הגדר את הגריל שלך: ברביקיו, " להלן), לשים בשר על אסלת בישול ניקה משומן ישירות מעל מחבת טפטוף. בצע את ההוראות לעיל על ברביקיו על פחם, החל שלב 3 (להתעלם הוראות על הוספת פחם יותר וצ ' יפס, אבל להוסיף מים לפי הצורך ו טפיחה ולהפוך בשר בכל שעה). התאם את החום לפי הצורך כדי לשמור על טמפרטורה שווה בתוך הגריל, רצוי 250, אבל אתה יכול ללכת גבוה כמו 30
הגדר את הגריל שלך: ברביקיו
על פחם: אור 75 עד 85 בריחים במתנע ארובה. למלא מחבת טפטוף (בערך 8 על ידי 6 ב.) עד שוליים עם מים ולהגדיר במרכז באח דלק. כאשר גחלים מצופים באפר, השתמש מלקחיים כדי לארגן טבעת סביב מחבת טפטוף. הגדר באח בישול במקום. מכסה גריל ולהשתמש מדחום עמיד בחום ארוך גבעול לקחת את הטמפרטורה הפנימית דרך פתח המכסה. סגור פתחי גריל לפי הצורך כדי להביא את הטמפרטורה עד 300 (לא לסגור פתחי אוורור כל הדרך; האש תצא). פיזור 2/3 כוס סחוט שבבי עץ ספוג על גחלים רק לפני הוספת בשר.
על גז: אם יש לך שלושה מבערים או יותר, לשים מחבת טפטוף במרכז תחת באח בישול, להגדיר באח מעליו, ולהפוך את המבערים החיצוניים לגובה. אם יש לך שני מבערים, לשים מחבת טפטוף לצד אחד ולהפוך מבער הפוך בינוני גבוה. שים 2 כוסות ספוג שבבי עץ בתיבה מעשן של גריל או שבבי לעטוף רופף בנייר כסף, פירס בתריסר כתמים, ולשים ישירות על אחד המבערים החמים. לאחר כ 20 דקות של חימום מראש, להפחית את החום לפי הצורך להביא טמפרטורת גריל ל 30
על גז: היופי של גריל גז הוא קלות שימוש:" אתה יכול להפעיל אותו יותר כמו כיריים, להנמיך אותו כדי להפחית את החום לפי הצורך, "שריל ג' יימסון אומר.
על פחם: לאחר briquets בוערים, אתה יכול לפתוח את פתחי האוורור של הגריל כדי להעלות את החום, או לסגור אותם כדי להוריד אותו (אוויר מזין את האש). אם אתם צולים על אש דו-מפלסית, אתם יכולים להזיז את האוכל מאזורים חמים יותר לאזורים קרירים יותר לפי הצורך. למעשה, זה לעתים קרובות רעיון טוב לשמור פינה קטנה של באח הדלק שלך ללא גחלים, גם כאשר צלייה ישירה. תמיד אחד סטייק או המבורגר או נקניק יבשל מהר יותר מהאחרים, ואתה רוצה אזור התחממות קטן כדי לגנוז אותו בזמן שאתה מסיים את שאר המנה.