חזיר מצופה חרדל עם סלט פארו וגזר
חזיר מצופה חרדל עם פארו וסלט גזר הוא חלב חינם מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 45 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 583 קלוריות. אם יש לכם חומץ תפוחים תפוחים, זרעי קימל, דבש, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. נסו צלעות חזיר מצופות חרדל עם אספרגוס-סלט תפוחי אדמה, סינטה מצופה פלפל עם סלט תרד פארו חם, ו סלט רימון גזר פארו (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים חזיר על מתלה תיל להגדיר בתוך תבנית אפייה גדולה rimmed; העונה בכל רחבי עם מלח ופלפל.
להקציף חרדל, אבקת חרדל, ו 1/4 כוס שמן בקערה קטנה כדי להתמזג. לשפשף על חזיר ולתת לשבת בטמפרטורת החדר 1 שעה.
מחממים תנור ל 218°. חזיר צלוי עד תחילת חום, 25-30 דקות. הפחת את החום ל-350 ° F וצלה עד שמדחום מוכנס בחלק העבה ביותר רושם145, 25-35 דקות יותר, תלוי בעובי הצלי.
בינתיים, לבשל farro בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד במכרז, 30-35 דקות; לנקז.
להקציף חומץ, זרעי קימל, דבש, ונשאר 1/4 כוס שמן בקערה בינונית; להניח ויניגרט בצד.
חום 2 כפות ויניגרט במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים פארו וגזר ומבשלים, משליכים לעתים קרובות, עד הגזר לרכך פארו הוא התחמם, על 3 דקות.
הסר מהחום ולהעביר לקערה גדולה.
מוסיפים בצל, פטרוזיליה, וחצי מהויניגרט שנותר; מתבלים במלח ופלפל וזורקים לשלב.
מגישים עם סלט פארו. לעבור ויניגרט שנותר לצד.
לעשות קדימה: פארו יכול להיות מבושל 2 ימים קדימה.
בואו מגניב, לכסות, ולהירגע. מחממים לפני השימוש.