חזיר מצופה פקאן עם חמאת דלעת
חזיר מצופה פקאן עם חמאת דלעת עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 122 גרם חלבון 58 גרם של שומן, וסך הכל 1297 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. אם יש לך מיץ תפוחים, צלעות חזיר, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב ג'ינג'ר הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר גבישי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. . זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכונים דומים: דלעת גבינת עיזים בטטה "ריזוטו" עם חזיר מצופה מייפל פקאן, צלעות חזיר מצופות פקאן, ו בשר חזיר מצופה פקאן.
הוראות
לטאטא יחד מחית דלעת, מיץ תפוחים, סוכר, ציפורן, זנגביל, וקינמון בסיר עד חלקה. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים עד התערובת הגיעה עקביות של רסק תפוחים. בערך 10 דקות.
בינתיים, פקאן דופק ופירורי לחם במעבד מזון עד הפקאן קצוצים דק.
יוצקים לתוך צלחת רדודה, ולחץ על צלעות חזיר לתערובת למעיל.
מחממים שמן במחבת מעל חום בינוני-גבוה.
מוסיפים צלעות חזיר בפירורי לחם ומבשלים עד חום זהוב משני הצדדים ומבשלים דרך, כ 4 דקות לכל צד.
להסיר ולנקז על צלחת נייר מצופה מגבת.
מגישים את צלעות החזיר עם מנה של חמאת דלעת.