קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות47
מגזין

חזיר מקסיקני בבישול איטי

חזיר מקסיקני בבישול איטי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל חזיר מקסיקני מבשל איטי. מנה זו מכילה סביב 42 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 407 קלוריות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 6 שעות ו-10 דקות. אם יש לכם גבינת מונטריי ג'ק, שעועית, צ' ילי ישן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו בישול איטי מקסיקני משך חזיר, בישול איטי מקסיקני משך חזיר , ו בישול איטי צ'ילי חזיר אדום מקסיקני חדש (מתכונים דומים).

הוראות

1
ב 3 1/2-4 ליטר סיר איטי, לערבב חזיר, סלסה וצ ' ילי.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
Dientes De AjoDientes De Ajo
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
2
כיסוי; לבשל על חום נמוך הגדרת 6 עד 8 שעות.
3
מערבבים בשעועית. כיסוי; לבשל על הגדרת חום נמוכה על 5 דקות או עד שעועית הם חמים.
מרכיבים שתצטרך
יכול שעועית ירוקה, סחוטהיכול שעועית ירוקה, סחוטה
4
מפזרים גבינה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Cuvaison פינו נואר. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 29 דולר.
Cuvaison פינו נואר
Cuvaison פינו נואר
קרנרוס פינו נואר של קובייסון מגיע מאחוזתם בת 400 דונם בחלק הדרומי של עמק נאפה. כרם אקלים קריר זה מאפשר תנאים כמעט מושלמים שנה אחר שנה לייצר שרדונה ברמה עולמית, פינו נואר, סירה, סוביניון בלאן ומרלו. שליטה על כל היבטי החקלאות בכרם שלהם נותנת לקובייסון יתרון בייצור הפרי האיכותי ביותר ולכן מצמצמת את המניפולציה על היקב. היינן סטיבן רוגסטד מסכם זאת בצורה הטובה ביותר: "הסגנון והפילוסופיה שלי מבוססים על הבעת האופי הייחודי של ענבי האחוזה שלנו ועשיית מעט ככל האפשר עבורם. כאשר לאדם יש פרי נפלא לעבוד איתו, זה צריך להיות הדגש של האדם."