קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 40 דק.
מנות15
ציון בריאות0
מגזין

חזיר משמש וג'ינג'ר

חזיר משמש וג'ינג'ר
משמש & חזיר ג'ינג'ר דורש על 3 שעות ו-40 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה כ 0 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 102 קלוריות. אתה מקבל מתאבן שמגיש 15. אם יש לך פלפל, allspice פירות יער, ציפורן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 67 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. משמש אפוי בשר חזיר, חזיר חג משמש, ו לחמניות חזיר משמש דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
אם הבשר שלך צריך לספוג, לעשות את זה יום לפני הבישול. שים את זה במחבת גדולה (מחבת שמירה הוא נהדר עבור זה). לכסות את החזיר במים קרים ולהשאיר להשרות במקרר במשך 24 שעות, שינוי המים פעמיים.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
2
יוצקים את המים השריה ולשטוף את המחבת. להחזיר את החזיר למחבת ולהוסיף את הבירה זנגביל, עלי דפנה,allspice, peppercorns ו 6 של שיני. טפח את הנוזל עם מספיק מים כדי לכסות את החזיר. אם העצם בולטת מתוך הנוזל, אל תדאג רק לסובב את החזיר באמצע הבישול. שים על חום בינוני ולהביא לרתיחה עדינה, ואז לכסות עם מכסה או חתיכת נייר. השאירו לבשל במשך 2 שעות, ציפוי עם מים כפי שהוא מבשל.
מרכיבים שתצטרך
בירת זנגבילבירת זנגביל
עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
שמיר טרי, מרוטשמיר טרי, מרוט
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
3
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
4
כאשר החזיר הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, להשליך את נוזל הבישול וללטף את החזיר יבש. השתמש בסכין קטנה וחדה כדי לקלף את הקליפה מן החזיר, משאיר שכבה של שומן מחובר לבשר. להבקיע את השומן בדפוס יהלום הרבעה בכל רחבי עם שיני הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
שמיר טרי, מרוטשמיר טרי, מרוט
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
5
שים את החזיר בקופסת קלייה.
מרכיבים שתצטרך
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
6
מערבבים יחד את הג ' ינג ' ר וריבה ומברישים את התערובת על החזיר. צלי עבור 1 hr עד זהב מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורכו לשניים ומגרדים לאיסוף זרעי הוונילפולי וניל, מפוצלים לאורכו לשניים ומגרדים לאיסוף זרעי הווניל
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ריבהריבה
7
מגישים חם או קר.