קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 40 דק.
מנות15
ציון בריאות0
מגזין

חזיר משמש וג'ינג'ר

חזיר משמש וג'ינג'ר
משמש & חזיר ג'ינג'ר דורש על 3 שעות ו-40 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה כ 0 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 102 קלוריות. אתה מקבל מתאבן שמגיש 15. אם יש לך פלפל, allspice פירות יער, ציפורן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 67 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. משמש אפוי בשר חזיר, חזיר חג משמש, ו לחמניות חזיר משמש דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
אם הבשר שלך צריך לספוג, לעשות את זה יום לפני הבישול. שים את זה במחבת גדולה (מחבת שמירה הוא נהדר עבור זה). לכסות את החזיר במים קרים ולהשאיר להשרות במקרר במשך 24 שעות, שינוי המים פעמיים.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
יוצקים את המים השריה ולשטוף את המחבת. להחזיר את החזיר למחבת ולהוסיף את הבירה זנגביל, עלי דפנה,allspice, peppercorns ו 6 של שיני. טפח את הנוזל עם מספיק מים כדי לכסות את החזיר. אם העצם בולטת מתוך הנוזל, אל תדאג רק לסובב את החזיר באמצע הבישול. שים על חום בינוני ולהביא לרתיחה עדינה, ואז לכסות עם מכסה או חתיכת נייר. השאירו לבשל במשך 2 שעות, ציפוי עם מים כפי שהוא מבשל.
מרכיבים שתצטרך
בירת זנגבילבירת זנגביל
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
גב שומן חזירגב שומן חזיר
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
כאשר החזיר הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, להשליך את נוזל הבישול וללטף את החזיר יבש. השתמש בסכין קטנה וחדה כדי לקלף את הקליפה מן החזיר, משאיר שכבה של שומן מחובר לבשר. להבקיע את השומן בדפוס יהלום הרבעה בכל רחבי עם שיני הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
5
שים את החזיר בקופסת קלייה.
מרכיבים שתצטרך
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
6
מערבבים יחד את הג ' ינג ' ר וריבה ומברישים את התערובת על החזיר. צלי עבור 1 hr עד זהב מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ריבהריבה
7
מגישים חם או קר.