קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 40 דק.
מנות15
ציון בריאות0
מגזין

חזיר משמש וג'ינג'ר

חזיר משמש וג'ינג'ר
משמש & חזיר ג'ינג'ר דורש על 3 שעות ו-40 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה כ 0 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 102 קלוריות. אתה מקבל מתאבן שמגיש 15. אם יש לך פלפל, allspice פירות יער, ציפורן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 67 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. משמש אפוי בשר חזיר, חזיר חג משמש, ו לחמניות חזיר משמש דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
אם הבשר שלך צריך לספוג, לעשות את זה יום לפני הבישול. שים את זה במחבת גדולה (מחבת שמירה הוא נהדר עבור זה). לכסות את החזיר במים קרים ולהשאיר להשרות במקרר במשך 24 שעות, שינוי המים פעמיים.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
יוצקים את המים השריה ולשטוף את המחבת. להחזיר את החזיר למחבת ולהוסיף את הבירה זנגביל, עלי דפנה,allspice, peppercorns ו 6 של שיני. טפח את הנוזל עם מספיק מים כדי לכסות את החזיר. אם העצם בולטת מתוך הנוזל, אל תדאג רק לסובב את החזיר באמצע הבישול. שים על חום בינוני ולהביא לרתיחה עדינה, ואז לכסות עם מכסה או חתיכת נייר. השאירו לבשל במשך 2 שעות, ציפוי עם מים כפי שהוא מבשל.
מרכיבים שתצטרך
בירת זנגבילבירת זנגביל
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
4
כאשר החזיר הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, להשליך את נוזל הבישול וללטף את החזיר יבש. השתמש בסכין קטנה וחדה כדי לקלף את הקליפה מן החזיר, משאיר שכבה של שומן מחובר לבשר. להבקיע את השומן בדפוס יהלום הרבעה בכל רחבי עם שיני הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
5
שים את החזיר בקופסת קלייה.
מרכיבים שתצטרך
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
6
מערבבים יחד את הג ' ינג ' ר וריבה ומברישים את התערובת על החזיר. צלי עבור 1 hr עד זהב מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ריבהריבה
7
מגישים חם או קר.