חזיר משמש וג'ינג'ר
משמש & חזיר ג'ינג'ר דורש על 3 שעות ו-40 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה כ 0 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 102 קלוריות. אתה מקבל מתאבן שמגיש 15. אם יש לך פלפל, allspice פירות יער, ציפורן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 67 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. משמש אפוי בשר חזיר, חזיר חג משמש, ו לחמניות חזיר משמש דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
אם הבשר שלך צריך לספוג, לעשות את זה יום לפני הבישול. שים את זה במחבת גדולה (מחבת שמירה הוא נהדר עבור זה). לכסות את החזיר במים קרים ולהשאיר להשרות במקרר במשך 24 שעות, שינוי המים פעמיים.
יוצקים את המים השריה ולשטוף את המחבת. להחזיר את החזיר למחבת ולהוסיף את הבירה זנגביל, עלי דפנה,allspice, peppercorns ו 6 של שיני. טפח את הנוזל עם מספיק מים כדי לכסות את החזיר. אם העצם בולטת מתוך הנוזל, אל תדאג רק לסובב את החזיר באמצע הבישול. שים על חום בינוני ולהביא לרתיחה עדינה, ואז לכסות עם מכסה או חתיכת נייר. השאירו לבשל במשך 2 שעות, ציפוי עם מים כפי שהוא מבשל.
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
כאשר החזיר הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, להשליך את נוזל הבישול וללטף את החזיר יבש. השתמש בסכין קטנה וחדה כדי לקלף את הקליפה מן החזיר, משאיר שכבה של שומן מחובר לבשר. להבקיע את השומן בדפוס יהלום הרבעה בכל רחבי עם שיני הנותרים.
שים את החזיר בקופסת קלייה.
מערבבים יחד את הג ' ינג ' ר וריבה ומברישים את התערובת על החזיר. צלי עבור 1 hr עד זהב מנצנץ.