חזיר מתובל עם סלסה אבוקדו-Tomatillo
המתכון בשר חזיר מתובל עם סלסה אבוקדו-Tomatillo יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בערך 45 דקות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 25 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 169 קלוריות. אם יש לכם מלח, פלפל לימון, פפריקה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב קליפת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת לימון שקדים עם מילוי לימון כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. מתכונים דומים: צלעות חזיר בגריל עם Tomatillo, תירס, סלסה אבוקדו, כמון מתובל מאהי טאקו עם נקטרינה-סלסה אבוקדו, ו Tomatillo Tangy-סלסה כמון.
הוראות
כדי להכין חזיר, לשלב הראשון 5 מרכיבים, ולשפשף מעל חזיר.
מניחים חזיר על מחבת רול ג ' לי.
אופים ב 425 במשך 25 דקות או עד רשם מדחום 160 (מעט ורוד).
תן חזיר לעמוד 5 דקות לפני חיתוך.
כדי להכין סלסה, להשליך קליפות ונבע מן tomatillos. קוצצים דק tomatillos; מניחים בקערה בינונית.
מוסיפים אבוקדו ושאר החומרים; לזרוק היטב.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא יקב עמק וילאמט rosé אשכול שלם של פינו נואר. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
![עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר]()
עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר
ורוד בהיר בצבע עם ניחוחות של תות עסיסי, דובדבן, ליצ ' י טרופי וקרם וניל, אבטיח, תותים ושמנת, דובדבן אדום ויערה. יבש עם גוף בינוני, פה עגול וטעמים תוססים של נקטרינה, אפרסק, יערה ומינרליות. החומציות המרעננת יוצרת גימור תוסס ונקי.Rosé זה הוא יין רב תכליתי כדי להתאים עם מזון כפי שהוא יכול לעמוד בפני מאכלים מורכבים עדיין נוח עם סלטים פשוטים וירקות עונתיים. תוכלו ליהנות עם מחווני סלמון, אהי טונה, קארי ירקות, ברוסקטה, קבב עוף בלסמי, לחמים שטוחים, סלטי ניסואז, גבינות ולוחות charcuterie. מגישים מקורר.