קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות6
ציון בריאות36
מגזין

חזיר מתוק ומתובל עם תפוחים ברוטב Unagi

חזיר מתוק ומתובל עם תפוחים ברוטב Unagi
ניתן להכין את המתכון חזיר מתוק ומתובל עם תפוחים ברוטב Unagi תוך שעה ו-25 דקות בערך . מנה אחת מכילה 360 קלוריות , 36 גרם חלבון ו -11 גרם שומן . מתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב מגיש 6 ומחירו 2.44$ למנה . אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. אם יש לכם פלפל, פלפל, אבקת צ'ילי וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזו. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון טוב של 69% . אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו צלעות חזיר מוקפצות עם בטטה, תפוחים ורוטב חרדל , צלעות חזיר מוקפצות עם בטטה, תפוחים ורוטב חרדל ובשר חזיר צלוי עם רוטב מחבת בצל מתוק חריף .

הוראות

1
מחממים את שמן הבוטנים במחבת גדולה על אש נמוכה. מערבבים פנימה את הג'ינג'ר, הסוכר החום ואבקת הצ'ילי. מבשלים ומערבבים מספר דקות עד שהסוכר החום נמס והג'ינג'ר ריחני.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז גדול, קלוף, חתוך וחתוך לחתיכות בגודל ביס1 תפוז גדול, קלוף, חתוך וחתוך לחתיכות בגודל ביס
2 פאונד שקדי חזיר, חתוכים לקוביות בגודל 1 אינץ'2 פאונד שקדי חזיר, חתוכים לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 תפוח אדום - מגורע וחתוך לקוביות1 תפוח אדום - מגורע וחתוך לקוביות
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
2
מוסיפים את הבצל, הפלפל האדום, הפלפל הצהוב והשום. מגבירים את האש לבינונית וממשיכים לבשל עד שהבצל מתרכך והפך לשקוף, כ-7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צהובפלפל צהוב
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
3
מערבבים את רוטב הסויה, רוטב האנאגי, הפפריקה, מירין ותמצית הקוקוס לתוך תערובת הירקות; להביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
תמצית קוקוסתמצית קוקוס
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
4
מוסיפים את קוביות החזיר וציר העוף; להחזיר לרתיחה. מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה, מכסים ומבשלים עד שהבשר רך ואינו ורוד יותר במרכזו, כ-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
5
ממיסים את עמילן התירס במים; מערבבים לתוך בשר החזיר המבעבע.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
6
מוסיפים את קוביות התפוח והתפוז; מכסים ומבשלים עד שהתפוח מתרכך, כ-5 דקות. מערבבים פנימה את הבזיליקום, הבצל הירוק והפלפל השחור; מבשלים עוד 2 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות

מרכיבים

3קרום: פירורי קרקר גרהם6 אגסי בארטלט או ד'אנג'ו בינוניים6 אגסי בארטלט או ד'אנג'ו בינוניים3קרום: פירורי קרקר גרהם6 אגסי בארטלט או ד'אנג'ו בינוניים6 אגסי בארטלט או ד'אנג'ו בינוניים2351 לב מפאלדי טרי אם אפשרקישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מקישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ2קרום: פירורי קרקר גרהםאבקת צ'ילי, או לפי הטעםאבקת צ'ילי, או לפי הטעם1אוראו ממולאים כפוליםתמצית קוקוס (אופציונלי)תמצית קוקוס (אופציונלי)2קרום: פירורי קרקר גרהםאפונה קפואהאפונה קפואה10עליםבזיליקום טרי, קצוץבזיליקום טרי, קצוץ10עליםבזיליקום טרי, קצוץבזיליקום טרי, קצוץ2קרום: פירורי קרקר גרהםשורש זנגביל טחוןשורש זנגביל טחון5ציפורןשום, טחוןשום, טחון2בצל ירוק, קצוץבצל ירוק, קצוץ1אוראו ממולאים כפולים2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא591 לב מפאלדי טרי אם אפשרunagi (eel) sauceunagi (eel) sauce2קרום: פירורי קרקר גרהםmirin (Japanese sweet wine) (optional)mirin (Japanese sweet wine) (optional)1בצל, לחתוך לרצועותבצל, לחתוך לרצועות1כף. חומץ ביין אדוםכתום, מקולף, מחולק, וחותכים לחתיכות בגודל ביסכתום, מקולף, מחולק, וחותכים לחתיכות בגודל ביס2קרום: פירורי קרקר גרהםנוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים2קרום: פירורי קרקר גרהם1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן907פלפל האבנרובשר חזיר פילה, חתוך לקוביות 1 אינץבשר חזיר פילה, חתוך לקוביות 1 אינץ1תפוח אדום-קורד וקוביותתפוח אדום-קורד וקוביות1פלפל אדום, חתוך לרצועותפלפל אדום, חתוך לרצועות1161 לב מפאלדי טרי אם אפשרצלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ2קרום: פירורי קרקר גרהםפטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'1פלפל צהוב, חתוך לרצועותפלפל צהוב, חתוך לרצועות