ניתן להכין את המתכון חזיר מתוק ומתובל עם תפוחים ברוטב Unagi תוך שעה ו-25 דקות בערך . מנה אחת מכילה 360 קלוריות , 36 גרם חלבון ו -11 גרם שומן . מתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב מגיש 6 ומחירו 2.44$ למנה . אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. אם יש לכם פלפל, פלפל, אבקת צ'ילי וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזו. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון טוב של 69% . אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו צלעות חזיר מוקפצות עם בטטה, תפוחים ורוטב חרדל , צלעות חזיר מוקפצות עם בטטה, תפוחים ורוטב חרדל ובשר חזיר צלוי עם רוטב מחבת בצל מתוק חריף .
הוראות
1
מחממים את שמן הבוטנים במחבת גדולה על אש נמוכה. מערבבים פנימה את הג'ינג'ר, הסוכר החום ואבקת הצ'ילי. מבשלים ומערבבים מספר דקות עד שהסוכר החום נמס והג'ינג'ר ריחני.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז גדול, קלוף, חתוך וחתוך לחתיכות בגודל ביס
2 פאונד שקדי חזיר, חתוכים לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 תפוח אדום - מגורע וחתוך לקוביות
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים את הבצל, הפלפל האדום, הפלפל הצהוב והשום. מגבירים את האש לבינונית וממשיכים לבשל עד שהבצל מתרכך והפך לשקוף, כ-7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צהוב
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3
מערבבים את רוטב הסויה, רוטב האנאגי, הפפריקה, מירין ותמצית הקוקוס לתוך תערובת הירקות; להביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
תמצית קוקוס
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
נוזל-אונקיות מים טריים
6 לחמניות שומשום, מפוצלות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
4
מוסיפים את קוביות החזיר וציר העוף; להחזיר לרתיחה. מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה, מכסים ומבשלים עד שהבשר רך ואינו ורוד יותר במרכזו, כ-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
5
ממיסים את עמילן התירס במים; מערבבים לתוך בשר החזיר המבעבע.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
רצועת קליפת לימון אחת
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
6
מוסיפים את קוביות התפוח והתפוז; מכסים ומבשלים עד שהתפוח מתרכך, כ-5 דקות. מערבבים פנימה את הבזיליקום, הבצל הירוק והפלפל השחור; מבשלים עוד 2 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)