קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 20 דק.
מנות20
ציון בריאות22
מגזין

חזיר עם אננס

חזיר עם אננס
גשו לסופר וקנו סוכר חום, טבעות אננס בסירופ כבד, דובדבנים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו-20 דקות. . עם כפית מתכונים דומים: Ham הוואי ומחווני אננס + וידאו, Ham Hawaiian ומחווני גבינה, ו תבשיל בשר חזיר ושעועית ירוקה.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 325 מעלות F (160 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מניחים חזיר במחבת צלייה. להבקיע את הקליפה של החזיר עם דפוס יהלום. לחץ על ציפורן למרכז של כל יהלום.
מרכיבים שתצטרך
ציפורןציפורן
בקרבקר
חםחם
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
3
מסננים את המיץ מטבעות האננס לתוך קערה בינונית, ומערבבים את הסוכר החום וסודה לימון ליים. מעיל את החזיר בתערובת זו. מסדרים את טבעות האננס מעל החלק החיצוני של החזיר.
מרכיבים שתצטרך
טבעות אננסטבעות אננס
סוכר חוםסוכר חום
מיץמיץ
לימוןלימון
לייםליים
פופפופ
חםחם
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מניחים דובדבן maraschino במרכז כל טבעת אננס, מאובטח עם קיסם.
מרכיבים שתצטרך
דובדבנים מסוכריםדובדבנים מסוכרים
אננסאננס
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
5
אופים שנחשפו במשך 4 עד 5 שעות, צוף לעתים קרובות עם המיצים, עד הטמפרטורה הפנימית של החזיר הוא 160 מעלות F (72 מעלות C). תוודא שהמדחום לבשר לא נוגע בעצם.
מרכיבים שתצטרך
עצםעצם
בשרבשר
חםחם
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
תנורתנור
6
הסר קיסמים לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים