חזיר עם אננס
גשו לסופר וקנו סוכר חום, טבעות אננס בסירופ כבד, דובדבנים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו-20 דקות. . עם כפית מתכונים דומים: Ham הוואי ומחווני אננס + וידאו, Ham Hawaiian ומחווני גבינה, ו תבשיל בשר חזיר ושעועית ירוקה.
הוראות
מחממים את התנור ל 325 מעלות F (160 מעלות C).
מניחים חזיר במחבת צלייה. להבקיע את הקליפה של החזיר עם דפוס יהלום. לחץ על ציפורן למרכז של כל יהלום.
מסננים את המיץ מטבעות האננס לתוך קערה בינונית, ומערבבים את הסוכר החום וסודה לימון ליים. מעיל את החזיר בתערובת זו. מסדרים את טבעות האננס מעל החלק החיצוני של החזיר.
מניחים דובדבן maraschino במרכז כל טבעת אננס, מאובטח עם קיסם.
אופים שנחשפו במשך 4 עד 5 שעות, צוף לעתים קרובות עם המיצים, עד הטמפרטורה הפנימית של החזיר הוא 160 מעלות F (72 מעלות C). תוודא שהמדחום לבשר לא נוגע בעצם.