חזיר עם סלסה אבטיח
חזיר עם סלסן אבטיח הוא מתכון מקסיקני המגיש 6. המתכון הזה מכסה 25% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לבמנה עיקרית זו יש 322 קלוריות, 36 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן למנה. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. זה מושלם עבור קיץ. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. לכו לחנות והרימו אפרסקים, קליפות ליים, עד 2 עלי נענע ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 67%, וזה טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון בטן חזיר מבושלת איטית עם סלסת אבטיח, סלסה אבטיח, ו סלסה אבטיח.
הוראות
לסלסה, בקערה קטנה, שלבו את הפירות, מיץ הליים, הדבש, קליפת הליים והנענע; מניחים בצד. בסיר או במיקרוגל, מחממים את המשמרות למשך 1 דקה.
בעזרת מלקחיים עם ידית ארוכה מרטיבים מגבת נייר בשמן בישול ומצפים קלות את מתלה הגריל. הכן גריל לחום עקיף באמצעות מחבת טפטוף.
מניחים חזיר מעל מחבת טפטוף וצולים על הגריל, מכוסה, על אש בינונית-חמה עקיפה למשך 15 דקות. הפעל; מברשת עם כמה משמרות. גריל 10-15 דקות יותר או עד מיצים לרוץ ברור בשר מדחום קורא 160 ניתוק, צולה מדי פעם עם משמר.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוז נוצץ הם בחירה מצוינת עבור מקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז נוצץ הוא גם זיווג בטוח. יין אחד שתוכלו לנסות הוא ג ' וזף פלפס פסטורל כרם פינו נואר. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-50 דולר.
![ג ' וזף פלפס פסטורל כרם פינו נואר]()
ג ' וזף פלפס פסטורל כרם פינו נואר