חזיר עם רוטב שזיפים
חזיר עם רוטב שזיפים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב מגיש 4 . מנה אחת מכילה 341 קלוריות, 31 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. אם יש לך שמן צמחי, זנגביל הקרקע, שזיפים, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בסוכר החום אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם חום-סוכר קילו עוגות עם חום-חמאה זיגוג כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו -15 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 59%. הציון הזה מוצק. נסו חזיר עם רוטב שזיפים, בשר חזיר עם רוטב שזיפים, ו בשר חזיר עם רוטב שזיפים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את שמן הירקות במחבת על אש בינונית-גבוהה. מתבלים צלעות חזיר במלח ופלפל; מבשלים בשמן החם עד להשחמה, כ -2 דקות לכל צד.
מוציאים צלעות חזיר לצלחת.
מנמיכים את האש לבינונית; מבשלים ומערבבים את השום במחבת רק עד שהוא ריחני, 10 עד 20 שניות.
יוצקים פנימה את רוטב הסויה, חומץ היין האדום, הסוכר החום, הג ' ינג ' ר והציפורן; מביאים לרתיחה. מערבבים את התערובת עד שהסוכר החום מתמוסס; מוסיפים את השזיפים. מכסים, מנמיכים את האש ומבשלים את התערובת עד שהרוטב מסמיך והשזיפים רכים מאוד, כ-45 דקות. מועכים את השזיפים בעזרת מועך תפוחי אדמה למרקם דמוי רסק תפוחים.
מניחים את צלעות החזיר חזרה לתבנית ומבשלים ברוטב עד שכבר לא ורוד באמצע, 10 עד 15 דקות. מדחום בשר המוחדר לאמצע קוצצים צריך לקרוא 145 מעלות (63 מעלות צלזיוס).