חזיר עם שזיפים יבשים ובצל
אם יש לכם סיידר תפוחים, פלפל, פלפל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו בשר מבושל עם גזר, בצל ושזיפים יבשים, חזיר עם משמשים, שזיפים מיובשים וכרוב כבוש, ו ירך חזיר מטוגנת בשזיפים יבשים (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 4 מרכיבים בקערה קטנה; להפריש.
מפזרים את שני הצדדים של חזיר עם מלח ופלפל.
מניחים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה עד חם. מחבת מעיל עם ספריי בישול; להוסיף חזיר, ומבשלים 4 דקות בכל צד.
הסר חזיר מן המחבת, ולשמור על חם.
הוסף תערובת סיידר למחבת, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה. מביאים לרתיחה; מוסיפים בצל, ומבשלים 2 דקות. להפחית את החום בינוני, ולהוסיף שזיפים; לבשל 2 דקות.
להוסיף חזיר, ומבשלים 6 דקות. הפוך חזיר; לבשל 6 דקות או עד חזיר הוא כבר לא ורוד תערובת בצל מצטמצם 1 כוס.
מגישים תערובת בצל על בשר חזיר.