חזיר עם תפוחים ובצל
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ומנה עיקרית ראשונית? חזיר עם תפוחים ובצל יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 384 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם בצל, מלח, מיץ לימוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו צלי חזיר עם תפוחים ובצל, צלעות חזיר עם תפוחים ובצל, ו צלעות חזיר עם תפוחים ובצל (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים את שני הצדדים של צלעות עם מלח ופלפל.
מניחים תנור הולנדי מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה עד חם.
להוסיף 3 צלעות; לבשל 4 דקות בכל צד או עד השחמה קלה.
הסר צלעות מחבת. חזור על ההליך עם צלעות שנותרו.
מוסיפים בצל, ומבשלים 8 דקות או עד חום זהוב, ערבוב מדי פעם.
מוסיף את היין, ומבשל 1 דקה. להחזיר צלעות למחבת, מלטשים אותם לתערובת בצל. להפחית את החום בינוני נמוך. לכסות ולבשל 15 דקות.
הוסף תפוחים למחבת. מכסים ומבשלים 25 דקות או עד צלעות מכרז.
הסר צלעות מחבת; להתחמם. להגדיל את החום, ולהביא תערובת תפוחים לרתיחה, ומבשלים 10 דקות או עד הנוזל כמעט מתאדה. מערבבים במיץ לימון.
מגישים צלעות בתערובת תפוחים.
מפזרים פטרוזיליה, אם תרצה.