חזיר עשב ותפוחים
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנות עיקריות, אז נסו חזיר עשב ותפוחים. מתכון זה משמש 12. צופה בדמות שלך? למתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב יש 404 קלוריות, 51 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 27% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו פלפל, סוכר חום, תפוחים טארט, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 55 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 80%. ציון זה מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון צלעות חזיר עשב עם תפוחים, פילה חזיר עשב עם תפוחים ורוטב סיידר, ו אנדיב עם גבינת שמנת עשב ותפוחים מקורמלים.
הוראות
שלב עשבי תיבול, מלח ופלפל; משפשפים על צלי. מכסים ומכניסים למקרר למספר שעות או למשך הלילה.
אופים, ללא כיסוי, ב 325 ניתנת לזיהוי למשך 1-1 / 2 שעות.
מערבבים תפוחים ובצל עם סוכר חום; כף סביב צלי. להמשיך לצלות 1 שעה או עד בשר מדחום קורא 160 -170 -170 -.
מעבירים את הצלי, התפוחים והבצל לפלטת הגשה ושומרים על חום.
רזה עודף שומן ממיצי בשר; יוצקים למחבת כבדה (או משאירים בתבנית הצלייה אם ניתן לחמם אותה על הכיריים).
מוסיפים מיץ תפוחים וסירופ. מבשלים ומערבבים על אש בינונית-גבוהה עד שהנוזל הופחת בחצי, בערך 1 כוס. פורסים צלי ומגישים עם רוטב.