חזיר עשב לימון
המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. גשו לסופר וקנו שן שום, רוטב סויה, צלעות חזיר במרכז לחתוך, וכמה דברים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. הכנת המנה לוקחת כ 42 דקות. נסו שיפודי חזיר וlemongrass, למונגראס חזיר סאטיי, ו Banh Mi עם חזיר Lemongrass (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מפזרים חזיר עם פלפל ומלח.
מוסיפים חזיר למחבת; מבשלים 3 1/2 דקות בכל צד או עד חזיר נעשה.
מוסיפים בצל והבא 6 מרכיבים (דרך שום) למחבת. להביא לרתיחה. לבשל 6 דקות. מסדרים בוק צ ' וי בשכבה אחת על תערובת גזר. כיסוי, להפחית את החום בינוני, ומבשלים 4 דקות או עד בוק צ ' וי הוא מכרז. מערבבים בכוסברה ומיץ.
חותכים כל צלעות חזיר לפרוסות (בעובי 1/2 אינץ'). כפית 1/2 תערובת ירקות כוס לתוך כל אחד 4 קערות רדודות; העליון כל מנה עם 3 אונקיות חזיר.