המתכון חזיר צ'ילה ורדה עם סלסה אדום צ' ילה יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-3 שעות ו -30 דקות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון יש 415 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 25 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו בצל, כוסברה, כוסברה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זה עובד היטב כמנה עיקרית. נסו כיצד להפוך את הצוהר צ'ילה סלסה ורדה, המבורגרים צ'ילה סינטה עם סלסה ורדה, ו צוהר קלוי צ'ילה סלסה ורדה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחית 2 מרק עוף כוסות, 1/4 של טומטילו, בצל ירוק, כוסברה עם גבעולים, ושום בבלנדר. תניח את סלסה ורדה בצד.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
יכול) סלסה ורדה משומרת
כמו פפיטאס
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מברשת סיר גדול כבד עם שמן; חום מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מפזרים חזיר עם מלח ופלפל. עבודה בקבוצות, להוסיף חזיר לסיר; לבשל עד השחמה, מפנה מדי פעם, על 4 דקות לכל אצווה. באמצעות כפית מחוררת, להעביר חזיר לקערה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
יוצקים את כל אבל 1 כף שומן מן הסיר (להוסיף שמן במידת הצורך).
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מוסיפים בצל לסיר; מטגנים עד רך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
מפזרים זרעי כמון מעל; לבשל עד בצל זהוב כמון הוא קלוי, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
7
להוסיף tomatillos הנותרים; לבשל עד מכרז משחימים כתמים, ערבוב מדי פעם והפחתת החום בינוני אם בראונינג מהר מדי, כ 8 דקות. להחזיר חזיר וכל מיצים לסיר.
מרכיבים שתצטרך
כמו פפיטאס
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
להוסיף 2 כוסות שמורות סלסה ורדה, 1 מרק כוס, צ ' ילי, אורגנו. כיסוי; מבשלים מעל בינוני-נמוך חום עד חזיר הוא רך, על 2 שעות. לעשות קדימה: יכול להתבצע 3 ימים קדימה. מגניב במקצת. צמרמורת חשפה עד קור, ואז לכסות ולשמור מקורר. תביא לרתיחה לפני שתמשיך.
מרכיבים שתצטרך
יכול) סלסה ורדה משומרת
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1 כוס שום קצוץ
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
9
מוסיפים תפוחי אדמה לחזיר. מבשלים עד תפוחי אדמה במכרז, על 30 דקות. מערבבים הנותרים סלסה ורדה; להביא לרתוח. רזה עם מרק נוסף,אם תרצה. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
יכול) סלסה ורדה משומרת
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
10
לחלק את צ ' ילה ורדה בין קערות. למעלה עם כוסברה ודולופ של סלסה צ ' ילה אדומה.
פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. שכני רחוב וויליאמס סלאם ווסטסייד פינו נואר עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 140 דולר לבקבוק.