אם יש לכם בשר חזיר, מלח כשר, תפוחי אדמה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. הכנת המנה לוקחת כ 11 שעות ו-30 דקות. מתכונים דומים: טנדרלוין חזיר ברוטב סויה, צלי חזיר במרינדה, ו צלי חזיר במרינדה.
הוראות
1
חתוך ל 1 1/2-in. נתחים, זמירה חתיכות גדולות של שומן (להשאיר כמה, או חזיר יהיה יבש). שים בשר בבחורה 1. שקית פלסטיק resealable; להגדיר בקערה עמוקה.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מערבבים את שאריות מרכיבי החזיר ו-2 כוסות מים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
3
יוצקים לתוך התיק; חותם. תירגע בן לילה.
4
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
יוצקים בשר ומרינדה לתוך מסננת להגדיר מעל קערה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מורחים בשר במחבת צלייה ומוסיפים 1 מרינדה כוס (להשליך את השאר). חותם מחבת עם נייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
לחם אגוזי מלך וצימוקים
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
7
אופים 1 שעה. Uncover (זה יהיה עסיסי).
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
אופים 1 שעה יותר, הפיכת בשר פעמיים. כפית את כל אבל על 1/2 כוס נוזל.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
9
אופים, הפיכת בשר פעמיים, עד השחמה פריך בקצוות, 30 דקות יותר. בינתיים, להתחיל תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
10
הפוך תפוחי אדמה: מבשלים אותם בסיר גדול מכוסה עם 1 כפית. מלח ומים לכסות עד מכרז, 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
11
מסננים, לחזור למחבת, ומבשלים על אש נמוכה עד יבש, ערבוב בעדינות כמה פעמים, 1 עד 2 דקות.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
שלב נשאר 1/2 כפית. מלח ומרכיבים אחרים תפוחי אדמה בקערה גדולה. מערבבים בתפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
13
מסדרים בשר ותפוחי אדמה בקערת הגשה רדודה. תפזר עוד כוסברה למעלה. מתבלים במלח לפי הטעם.