חזיר צלוי במרינדה עם תפוחי אדמה בכוסברה
אם יש לכם בשר חזיר, מלח כשר, תפוחי אדמה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. הכנת המנה לוקחת כ 11 שעות ו-30 דקות. מתכונים דומים: טנדרלוין חזיר ברוטב סויה, צלי חזיר במרינדה, ו צלי חזיר במרינדה.
הוראות
חתוך ל 1 1/2-in. נתחים, זמירה חתיכות גדולות של שומן (להשאיר כמה, או חזיר יהיה יבש). שים בשר בבחורה 1. שקית פלסטיק resealable; להגדיר בקערה עמוקה.
מערבבים את שאריות מרכיבי החזיר ו-2 כוסות מים.
יוצקים לתוך התיק; חותם. תירגע בן לילה.
יוצקים בשר ומרינדה לתוך מסננת להגדיר מעל קערה.
מורחים בשר במחבת צלייה ומוסיפים 1 מרינדה כוס (להשליך את השאר). חותם מחבת עם נייר כסף.
אופים 1 שעה. Uncover (זה יהיה עסיסי).
אופים 1 שעה יותר, הפיכת בשר פעמיים. כפית את כל אבל על 1/2 כוס נוזל.
אופים, הפיכת בשר פעמיים, עד השחמה פריך בקצוות, 30 דקות יותר. בינתיים, להתחיל תפוחי אדמה.
הפוך תפוחי אדמה: מבשלים אותם בסיר גדול מכוסה עם 1 כפית. מלח ומים לכסות עד מכרז, 15 דקות.
מסננים, לחזור למחבת, ומבשלים על אש נמוכה עד יבש, ערבוב בעדינות כמה פעמים, 1 עד 2 דקות.
שלב נשאר 1/2 כפית. מלח ומרכיבים אחרים תפוחי אדמה בקערה גדולה. מערבבים בתפוחי אדמה.
מסדרים בשר ותפוחי אדמה בקערת הגשה רדודה. תפזר עוד כוסברה למעלה. מתבלים במלח לפי הטעם.