חזיר צלוי בשחור --- Brasato di Maiale Nero
חזיר צלוי בשחור - - Brasato di Maiale Nero הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 456 קלוריות, 54 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-5 דקות. גשו לסופר וקנו שמן זית, ירך חזיר, עלי פטרוזיליה שטוחים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. 5 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. נסו חזיר צלוי מטוגן בחלב ועשבי תיבול טריים (Maiale al Latte ), Brasato Al Barolo (בשר צלוי ביין), ו Brasato al vino rosso (בשר צלוי ביין אדום) (מתכונים דומים).
הוראות
מתבלים את החזיר במלח, משפשפים אותו לתוך הבשר, ומניחים את המרווה על מותן, מאובטחת מתחת לחוט. להפריש במשך 30 דקות.
טחון יחד את הפנצ ' טה, שום ופטרוזיליה כדי ליצור תערובת הומוגנית, חלקה. בתבשיל ברזל יצוק גדול או תנור הולנדי, מחממים את שמן הזית ומוסיפים את רסק החזיר, ומבשלים עד שהוא נמס לתוך השמן.
מניחים את החזיר במחבת וחום מכל הצדדים, כך קרום אחיד נוצר.
הוסף 1 כוס יין אדום ולהפחית על ידי 3/
מוסיפים את כוס היין הנותרת ואת העגבניות, מכסים ומביאים לרתיחה נמוכה. מבשלים 2 שעות, עד הבשר הוא מזלג מכרז.
הסר בשר מתבשיל, לאפשר לנוח 15 דקות, ולהסיר מחרוזת ועלים מרווה.
מגישים בפרוסות עבות 1/3 אינץ'.