חזיר צלוי וירקות סתיו
חזיר צלוי וירקות סתיו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 31 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 278 קלוריות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו מרק עוף פחות נתרן, פלפל, בשר חזיר צלי, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: ירקות סתיו קלויים, ירקות סתיו קלויים, ו ירקות סתיו קלויים.
הוראות
לקצץ גבעולים מן שומר; להשליך.
חותכים כל נורה שומר לתוך פלחי 8. לקלף בצל, משאיר שורש שלם; לחתוך כל בצל ל 8 טריזים.
מחממים 1 1/2 כפיות שמן במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים שומר ובצל; מטוגנים 8 דקות או עד השחמה קלה, ערבוב לעתים קרובות.
להוסיף שמן שנותר, רוטבגה, וגזר למחבת; לטגן 5 דקות או עד השחמה קלה, ערבוב לעתים קרובות.
מניחים חזיר על מתלה מצופה ספריי בישול; מתלה מקום במחבת צלייה רדודה.
מפזרים חזיר עם מרווה, 1/2 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל. מסדרים ירקות סביב חזיר; מפזרים 1/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל.
אופים ב 400 במשך 50 דקות או עד רשם מדחום 160 (מעט ורוד).
הסר חזיר וירקות מחבת; לכסות באופן רופף עם נייר כסף.
מניחים מחבת על חום בינוני; מערבבים במרק, יין וחרדל, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה. מביאים לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים 4 דקות, ערבוב מדי פעם.