חזיר צלוי ותפוחי אדמה עם רסק תפוחים שמנת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל חזיר קלוי ותפוחי אדמה עם רסק תפוחים שמנת. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . מנה אחת מכילה עד 33 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 400 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. גשו לסופר וקנו רסק תפוחים, קורנית, פלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב השמנת החמוצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים שמנת חמוצה כקינוח. נסו צלעות חזיר מעושנות עם כרוב כבוש, תפוחי אדמה ורסק תפוחים, ירך חזיר צלוי עם סיידר ורסק תפוחים עבה, ו תפוחי אדמה מוקרמים וצלעות חזיר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 375 מעלות F. לזרוק את תפוחי האדמה ופלפל פעמון עם טימין, 1 כף שמן זית, 1/2 כפית מלח, ופלפל לטעום בתבנית אפייה רדודה.
מעבירים לתנור וצולים עד שתפוחי האדמה מעט רכים, כ -20 דקות.
בינתיים, מערבבים את רסק התפוחים, שמנת חמוצה ואגוז מוסקט בקערה קטנה ומניחים בצד.
ללטף את בשר החזיר יבש מתבלים עם מלח ופלפל.
מחממים את 1/2 כף הנותרים שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את החזיר וצורב עד השחמה מכל הצדדים, על 6 דקות.
מעבירים את החזיר לתבנית האפייה עם הירקות וממשיכים לצלות עד שמדחום מוכנס למרכז הקופות 145 מעלות F, 15 עד 20 דקות נוספות.
להעביר את החזיר ללוח חיתוך ולתת לעמוד 5 דקות לפני חיתוך.
מגישים עם ירקות קלויים ורסק תפוחים שמנת.
למנה: קלוריות 373; שומן 12 גרם (רווי 3 גרם); כולסטרול 84 מ "ג; נתרן 554 מ" ג; פחמימות 31 גרם; סיבים 5 גרם; חלבון 34 גרם