חזיר צלוי עם מילוי בצל
בשר חזיר צלוי עם מילוי בצל יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 31 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 263 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. אם יש לכם אגוז מוסקט הקרקע, קמח, מיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. נסו חזיר צלוי עם מילוי בצל, בשר חזיר צלוי עם מרווה ובצל מלית ורוטב, ו בשר צלוי של חזיר עם תפוח ומילוי חזיר ורוטב סיידר (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים מלח, קורנית ופלפל; מפזרים על צלי.
מניחים צלי בתבנית אפייה רדודה.
אופים, חשוף, ב 325° עבור 2 עד 2-1 / 2 שעות או עד מדחום בשר קורא 160°. בינתיים, במחבת, בצל מטגן בחמאה במשך 8-10 דקות או עד מכרז. מערבבים בקמח, מיץ לימון, מרק, מלח, אגוז מוסקט ופלפל; מוסיפים מים. מבשלים מעל חום בינוני במשך 2 דקות, ערבוב כל הזמן.
חותכים צלי כמעט כל הדרך לתוך 3/8-in. פרוסות. כף 1 כף של מלית בין כל פרוסה. כפית שנותרה מלית על צלי.
אופים, חשוף, ב 325° במשך 30 דקות אם תרצה, לעבות מיצי פאן לעשות רוטב.