לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו בשר חזיר צלוי עם רוטב פלפל אדום מעושן. מתכון ואינו מכיל גלוטן,, ללא חלב, פליאוליתי וראשוני מגיש 6 ומחירו 3.54 $ למנה. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 50 גרם חלבון, 13 גרם שומן ובסך הכל 406 קלוריות. מתכון זה אהוב על 236 אוכלי אוכל וטבחים. גשו לסופר וקנו מלח כשר, שקדי חזיר, יין אדום ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-48 דקות. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 98%. הציון הזה סופר. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם בשר חזיר צלוי עם רוטב פלפל אדום מעושן, חומוס פלפל אדום קלוי מעושן, ומרק עגבניות ופלפל אדום צלויות מעושנות.
הוראות
1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
חזיר: שמים רשת לתנור במרכז התנור. מחממים את התנור ל-400 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
שקדי חזיר (בערך 2 פאונד בסך הכל)
ציוד שתשתמש בו
10 כוסות לחם צרפתי חתוך לקוביות או לחם לבן
3
משפשפים 1 כף מהשמן על החזיר ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. במחבת גדולה או בתנור הולנדי, מחממים את 2 כפות השמן הנותרות על אש גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
תותים, קלופים וחתוכים לפרוסות בגודל 1/4 אינץ'
שקדי חזיר (בערך 2 פאונד בסך הכל)
עם שקדים (1.45 אונקיות כל אחד), מחולקים
כמו גבינת הדגל של ביצ'ר,
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס עלי פטרוזיליה ארוזים בצורה רופפת, קצוצים דק
עלה מרווה
4
מוסיפים את החזיר ומשחימים אותו מכל הצדדים, כ-8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שקדי חזיר (בערך 2 פאונד בסך הכל)
5
העבירו את בשר החזיר לתבנית אפייה מזכוכית בגודל 13 על 9 על 2 אינץ' וצלו אותו עד שמדחום קריאה מיידית המוכנס לחלק העבה ביותר של החזיר רושם 165 מעלות F, בערך 25 עד 30 דקות. מניחים לבשר חזיר לנוח 10 דקות על קרש חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
שקדי חזיר (בערך 2 פאונד בסך הכל)
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכית
קרש חיתוך
רוטב חם שמן שומשום
6
רוטב: באותה מחבת המשמשת לבשר החזיר מחממים את השמן על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו אטריות ביצים רחבות במיוחד, מבושלות לפי הוראות האריזה
שקדי חזיר (בערך 2 פאונד בסך הכל)
עם שקדים (1.45 אונקיות כל אחד), מחולקים
ציוד שתשתמש בו
עלה מרווה
7
מוסיפים את הבצל, הפלפלים והשום ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. מבשלים, תוך ערבוב תכוף עד לריכוך, כ-8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תותים, קלופים וחתוכים לפרוסות בגודל 1/4 אינץ'
2 כוסות פלפל אדום חתוך לקוביות
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
Hain מזונות מלח ים יוד
8
מוסיפים את היין ומבשלים 2 דקות, מגרדים את החתיכות החומות שנצמדות לתחתית התבנית בעזרת כף עץ. מערבבים פנימה את הפפריקה, רסק העגבניות ועלה הדפנה. מביאים את התערובת לרתיחה. מנמיכים את האש לרתיחה ומבשלים עד שהרוטב מסמיך, כ-25 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר
8 עד 12 תפוחי אדמה בינוניים עד גדולים, (בערך 3 פאונד) קלופים וחתוכים לקוביות
2 צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ, או 2 כפות רוטב חריף עם מצנפת סקוטי
1 קילו אטריות ביצים רחבות במיוחד, מבושלות לפי הוראות האריזה
פסטה ג'מלי או פסטה קיצור פוסילי
ציוד שתשתמש בו
כף עץ
עלה מרווה
9
מסירים את עלה הדפנה ומעבירים את התערובת למעבד מזון או בלנדר. מערבבים עד לקבלת מרקם חלק. מתבלים ב-2 כפות מלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
תותים, קלופים וחתוכים לפרוסות בגודל 1/4 אינץ'
8 עד 12 תפוחי אדמה בינוניים עד גדולים, (בערך 3 פאונד) קלופים וחתוכים לקוביות
ציוד שתשתמש בו
עלי טרגון טריים או 1/2 כוס עלי בזיליקום טריים
6 כפות גבינת רומנו מגורדת
10
פורסים את החזיר דק ומסדרים על מגש. מורחים מעל את הרוטב, מקשטים בפטרוזיליה קצוצה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
אפונה מופשרת
1 קילו אטריות ביצים רחבות במיוחד, מבושלות לפי הוראות האריזה