חזיר צלוי עם שום-רוטב בצל
חזיר צלוי עם רוטב שום בצל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 36 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 344 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם קמח, סלרי, garnishes: ענביםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו-48 דקות. מתכונים דומים: בשר חזיר צלוי שום עם ירקות ורוטב שום, בשר חזיר צלוי עם מרווה ובצל מלית ורוטב, ו הומואים עם רוטב בצל (קציצות חזיר בסגנון וולשי עם רוטב בצל).
הוראות
הפוך 20 חתכים קטנים, עמוקים בצלי, ולהכניס חתיכות שום. לקשור צלי עם חוט מטבח, אבטחת במרווחים 2 אינץ'. לשפשף תיבול קייג ' ון על צלי.
לבשל צלי בשמן חם במחבת כבדה גדולה מעל חום גבוה 2 דקות מכל הצדדים או עד השחמה.
הסר ממחבת. להפחית חום בינוני.
מוסיפים בצל וסלרי למחבת; מבשלים, מערבבים לעתים קרובות, 5 עד 8 דקות או עד למכרז.
מניחים תערובת בצל במחבת צלייה; העליון עם צלי.
מוסיפים מרק למחבת. כיסוי רופף עם רדיד אלומיניום כבד חובה.
אופים ב 325 במשך 3 1/2 עד 4 שעות או עד מדחום בשר מוכנס לתוך רשם חלק עבה 180 עד 18
הסר צלי מהמחבת; לכסות בנייר כסף, ולתת לעמוד 20 דקות לפני חיתוך.
יוצקים טפטוף מחבת דרך מסננת רשת תיל לתוך כוס מדידה שווה 2 כוסות, הוספת מרק או מים נוספים, במידת הצורך. להשליך מוצקים.
להקציף יחד 3 כף. קמח ו-5 כפות. מים קרים בסיר בינוני.
להקציף בטפטופים מחבת. לבשל, לטאטא לעתים קרובות, מעל חום בינוני-גבוה 6 עד 7 דקות או עד מעובה.