חזיר צלוי עם תפוחים ובטטות
חזיר צלוי עם תפוחים ובטטות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 393 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לכם בצל, תפוחי אדמה מתוקים כתומים כהים, אבקת שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. נסו עוף צלוי עם בטטות ותפוחים, עוף צלוי עם תפוחים, בצל ותפוחי אדמה מתוקים, ו חזיר עם תפוחים ובטטות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 218°. בקערה בינונית, מערבבים סוכר חום, חמאה, חומץ, מלח, אבקת שום ופלפל. שמור 2 כפות של תערובת החמאה.
מוסיפים תפוחים, בטטות ובצל לתערובת החמאה הנותרת; זורקים למעיל. מסדרים תערובת תפוחים במחבת צלייה או 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפיית זכוכית. מכסים בחוזקה בנייר כסף ואופים 20 דקות.
בינתיים, מברשת חזיר עם תערובת חמאה שמורה.
חום 10 אינץ ' מחבת nonstick מעל חום בינוני גבוה עד חם. לבשל חזיר במחבת על 3 דקות, הופך חום כל הצדדים באופן שווה.
מניחים חזיר על תערובת תפוחים.
אופים חשפו 30 עד 40 דקות או עד חזיר יש סומק קל של ורוד במרכז ומדחום בשר מוכנס במרכז קורא 71°.