האוכל הביא לך אותו. גשו לסופר וקנו בצל, ירך חזיר, פלפלים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ התפוזים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שרברט שזיפים עם מיץ תפוזים ויין שזיפים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-15 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 87%. נסו חזיר צלוי קובני עם פלפלים ובצל, בשר חזיר צלוי עם פלפלים ובצל, ו ירך חזיר בסגנון קובני (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים את כל החומרים למעט חזיר בבלנדר תערובת עד חלקה; להפריש.יש 6 (16 אינץ') אורכים של חוט הקצב מוכן. כדי לפרפר את החזיר, מניחים את הבשר על קרש חיתוך עם קצה אחד מצביע לעברך. פרוסה לאורך המרכז, כמעט אבל לא ממש חיתוך דרך החזיר, משאיר על 3/4-עד 1 אינץ עובי של בשר שלם. פתח את החזיר כמו ספר ודחוף אותו לשטח.החל בצד שמאל, עם הלהב של הסכין מקביל ללוח החיתוך ואת הלהב פונה שמאלה, לחתוך את אורך התפר, שמירה על עובי 3/4 עד 1 אינץ'. משוך את הבשר פתוח ולחץ למטה כדי לשטח. המשך חיתוך ושיטוח עד החצי השמאלי כולו הוא 3/4-עד 1 אינץ עובי. סובב את החזיר וחזור על החצי השני. הפוך את החזיר על כך שהוא חתך בצד כלפי מטה. באמצעות הידיים שלך, לשפשף חצי תערובת השום על פני השטח העליון של החזיר. הפוך את החזיר שוב לשפשף אותו עם המחצית הנותרת של תערובת השום.החל בצד ימין, לגלגל את החזיר לתוך גליל הדוק. לקשור אותו לרוחב עם חתיכות החוט, מרווח אותם על 1 1/2 אינץ ' זה מזה. חתוך כל חוט עודף.
מרכיבים שתצטרך
שום
בשר
חזיר
גלול
לשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
בלנדר
סכין
חוט מטבח
2
מעבירים את ירך החזיר לסדין אפייה ומכסים אותו בניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
ירך חזיר
עוטף
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
עטיפת פלסטיק
1
הסר את מוט מרכז rotisserie (רוק) ו שיניים מזלג מתוך גריל גז חיצוני עם מצורף rotisserie. הפעל את מבער rotisserie, הפעל את מבערי הגריל שמאלה וימינה כדי בינוני (להשאיר את המבער האמצעי), ולתת את חום הגריל בינוני (כ 177° עד450). בינתיים, לטעון את החזיר על הרוק ולהכין את הירקות.Slide 1 מזלג מבליט על הרוק עם tines פונה פנימה, הגדרת אותו על 10 אינץ ' מסוף הרוק, להדק את המזלג באמצע הדרך. החלק את הרוק דרך מרכז חזיר לאורכו ולדחוף את החזיר עד שהוא מוטבע בחוזקה על tines המזלג. צרף את המזלג המשונן השני עם הקוצים הפונים פנימה ומחליק אותו למטה עד שהוא מוטבע בחוזקה בבשר החזיר. במידת הצורך, להתאים את המזלגות ואת החזיר, כך שהם מרוכזים על הרוק. להדק את שני המזלגות למקומם; להפריש. קו גיליון אפייה מעוטר בנייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
ירק
חזיר
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
תבנית אפייה
גריל
2
מניחים את הפלפלים והבצל על תבנית האפייה, טפטוף עם השמן, מתבלים עם מלח ופלפל, וזורקים לשלב; להפריש.כאשר הגריל מוכן, לטעון את הקצה המחודד של הרוק על מנוע rotisserie.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
פלפל
בצל
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
גריל
3
מניחים את גיליון הירקות ישירות על סורגים גריל מתחת חזיר. הפעל את מנוע rotisserie, לכסות את הגריל, ומבשל, ערבוב הירקות כל 30 דקות, עד מדחום מיידי לקרוא מוכנס למרכז של רושמי חזיר 63°, על 1 עד 1 1/2 שעות.כבה את מנוע rotisserie, מבער rotisserie, מבערי גריל. באמצעות potholders או מגבות מטבח, להסיר בזהירות את הרוק ללוח חיתוך ולשחרר את המזלגות.
מרכיבים שתצטרך
ירק
חזיר
ציוד שתשתמש בו
מגבות מטבח
קרש חיתוך
מדחום מטבח
גריל
4
הסר את החזיר מן הרוק ולהסיר את המזלגות. אוהל החזיר באופן רופף עם רדיד אלומיניום ולתת לו לנוח לפחות 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חזיר
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
5
הסר את המגש של ירקות מן הגריל לכסות עם רדיד אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
ירק
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
גריל
6
לחתוך ולזרוק את החוט מן החזיר.
מרכיבים שתצטרך
חזיר
ציוד שתשתמש בו
חוט מטבח
7
חותכים את בשר לרוחב לפרוסות בעובי 1/2 אינץ ' ומגישים עם הירקות.