חזיר קוצצים אורז אופים
ניתן להכין את המתכון לאפות אורז צלעות חזיר בערך 55 דקות. המתכון הזה מכסה 34% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לבמנה עיקרית זו יש 809 קלוריות, 47 גרם חלבון, ו 20 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 4. גשו לסופר וקנו אורז, תערובת מרק בצל, צלעות ירך חזיר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 66%, וזה טוב. מתכונים דומים: חזיר קוצצים אופים עם אורז צהוב, חזיר קוצצים אופים, ו חזיר קוצצים אופים.
הוראות
בקערה שלבו את האורז, המרקים והחלב.
מעבירים ל -13 אינץ ' משומן. איקס 9-ב. תבנית אפייה. מסדרים צלעות חזיר על אורז.
מפזרים תערובת מרק. מכסים ואופים בחום של 350 מעלות למשך 50-55 דקות או עד שמיצי הבשר צלולים והאורז רך.
יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, ריזלינג
צלעות חזיר עובדות ממש טוב עם פינו נואר, שרדונה וריזלינג. שרדונה מתאים לצלעות או צלעות פשוטות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח למנות חזיר באופן כללי. שמורת טינגה פינו נואר עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
![שמורת טינגה פינו נואר]()
שמורת טינגה פינו נואר
צבע גארנט קליל מפתה. על האף, תפוחים אדומים טריים עם רמזים לשקדים מתוקים, יש לו טאנינים חלקים עם חומציות בהירה וגימור פירותי.