גשו לסופר וקנו את ג'ינג'ר חתיכה בגודל אגודל, משחת צ' ילי קוריאנית, זרעי שומשום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה עובד היטב כמנה עיקרית קוריאנית. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: נזיד בוטנים חזיר אפריקאי מהיר וקל, על ידי חזיר תשוקה מנצח דבון דילייני (בחסות), נזיד בוטנים חזיר אפריקאי מהיר וקל, על ידי חזיר תשוקה מנצח דבון דילייני (בחסות), ו Char-בגריל בסגנון קוריאני מנגל צלעות חזיר ובשר קוריאני אומן בגידה.
הוראות
1
שים את כל החומרים עבור המרינדה במעבד מזון להתמזג עד חלקה. עונה לפי הטעם, ואז לשפוך על חזיר פרוס. עכשיו אתה יכול לבשל את הבשר מיד, אבל לתוצאות הטובות ביותר לאפשר לו להשרות במקרר לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
מים כדי לאפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
2
הפוך את רוטב ssamjang (אם משתמשים) על ידי ערבוב כל החומרים יחד, ולאחר מכן להפריש.
מרכיבים שתצטרך
רסק סויה מתובל
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
3
מחממים מחבת מחבת על אש גבוהה ומבשלים את החזיר בקבוצות במשך 2-3 דקות לכל צד עד חרוך ומבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מגישים עם אורז לבן וכמה עלי חסה. כדי לאכול, מניחים כף קטנה של אורז עלה, ואז חתיכת חזיר, למרוח עם רוטב ssamjang (אם משתמשים) לעטוף.
אסיה עובד ממש טוב עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו ריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. היקב של תקווה טובה בוש גפן Chenin Blanc עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.