יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. נסו שום & המבורגרים חזיר פלפל שחור עם סלט כרוב, טאקו חזיר אסיאתי עם סלט כרוב חריף, ו טאקו חזיר עם סלט כרוב ופפיטס חריף (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים את השיכר, אבקת חמישה ספייס, קאיין ומלח ופלפל שחור לטעום בשקית פלסטיק resealable גדולה. שמור 1/4 מרינדה כוס לסלט.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
אייל
ציוד שתשתמש בו
1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן
2
מוסיפים את החזיר לשקית ומערבבים היטב. מקררים 2 עד 6 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
1
מחממים את שמן הזית בסיר על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים עד הזהב, כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3
מוסיפים 1 כף כל סטאוט וסוכר חום ומבשלים 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילת Milk Duds
סטאוט
4
הוסף את כל אבל 2 כפות של סטאוט הנותרים, הדבש, את הנותרים 3/4 כוס בתוספת 3 כפות סוכר חום ואת זנגביל. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, ערבוב, ואז להנמיך את החום בינוני ומבשל עד מופחת בחצי, 15 עד 20 דקות.