חזיר תמרינדי עם אננס-ג'ינג'ר צ' אטני
חזיר תמרינדי עם אננס-ג'ינג'ר Chutney נטול גלוטן, מנה עיקרית. מנה זו מכילה כ 24 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 243 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. אם יש לכם מלח, פלפל טחון, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר חום בהיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת משמש עם סוכר חום ומאפה קינמון כקינוח. נסו ג'ינג'ר-Tamarind Chutney (Inji Puli), תמרינד תאריך צ'אטני, תמרינד מתוק צ' אטני עבור צ'אט, ו סאונות צ'אטני או סונט צ' אטני / תמרינד צ'אטני מתוק (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין chutney, להמיס חמאה בסיר קטן על חום בינוני.
מוסיפים בצל, זנגביל, וצ ' ילה למחבת; מכסים ומבשלים 6 דקות או עד הבצל רך. לחשוף. מערבבים באננס ו 3 מרכיבים הבאים (דרך 1/4 כפית מלח); מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים, חשוף, 20 דקות או עד אננס רך, ערבוב מדי פעם. מגניב 20 דקות; מערבבים בכוסברה ופלפל אדום.
כדי להכין חזיר, לשלב רוטב צ ' ילי הבא 3 מרכיבים (דרך תמרינדי), ערבוב לשלב. שמור חצי תערובת סויה.
מחממים מחבת ברזל יצוק על חום בינוני גבוה.
מפזרים חזיר עם 3/4 כפית מלח ופלפל שחור; חזיר מעיל עם שמן.
להוסיף חזיר למחבת; לטגן 4 דקות בצד 1 או עד השחמה.
מברשת חזיר עם חצי תערובת סויה; להפוך חזיר מעל.
מניחים מחבת בתנור; אופים ב 400 במשך 16 דקות או עד מדחום מוכנס בחלק העבה ביותר של אוגרי חזיר 155 (מעט ורוד).
הסר חזיר מן המחבת; תן לעמוד 10 דקות.
מברשת חזיר באופן שווה עם תערובת סויה שמורה. פרוס חזיר לרוחב לתוך מדליונים בעובי 1/2 אינץ'.