קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות65
מגזין

חזיר, תרד, וריקוטה מניקוטי

חזיר, תרד, וריקוטה מניקוטי
חזיר, תרד, וריקוטה מניקוטי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 1270 קלוריות, 55 גרם חלבון ו 91 גר' של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו3 היה אומר שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. אם יש לך עגבניות סן מרזנו שזיפים, מלח כשר, גבינת ריקוטה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. מתכונים דומים: תרד וריקוטה מניקוטי, Manicotti W / טורקיה, פטריות קרמיני & גבינת ריקוטה, ו מניקוטי תרד.

הוראות

1
מילוי: מעיל מחבת גדולה עם שמן זית, להוסיף את הבצל ולשים את המחבת על חום בינוני. מתבלים את הבצל במלח, לפי הטעם, ומוסיפים קמצוץ פתיתי פלפל אדום כתוש.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
שמן זיתשמן זית
בצלבצל
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
לטגן עד הבצל הם שקופים מאוד ארומטי, על 7 עד 8 דקות. מערבבים את השום ואת הטחון במשך 3 עד 4 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
בצלבצל
3
מוסיפים את נקניק החזיר ומבשלים עד להשחמה יפה. מערבבים את התרד, מתבלים במלח, לפי הטעם, וטוענים עד שהתרד נבול, כ -2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נקניק חזירנקניק חזיר
תרדתרד
מלחמלח
4
הסר מהחום ולתת להתקרר. בקערה גדולה, מוסיפים את הריקוטה, 1 כוס של פרמזן מגורר, הביצים 1 כוס של בשמל ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מערבבים בתערובת נקניק מקורר לתוך תערובת ריקוטה. לטעום ולהתאים תיבול, במידת הצורך. כדי להרכיב את המניקוטי: מחממים את התנור ל 350 מעלות F. מכינים את תבנית האפייה על ידי מריחה שווה 1 כוס רוטב בשמל בתחתית 9 על ידי 13 אינץ ' אפייה. שים 2 כפות ערמות של המילוי על קרפ ממש מתחת לסימן באמצע הדרך. טופס המילוי לתוך יומן אפילו ולאחר מכן להפשיל את קרפ כדי לצרף את המילוי. חזור עם המילוי הנותרים קרפים. מסדרים את הקרפים בתבנית האפייה, מכרבלים את הקרפים יחד עד שהמנה מתמלאת. כפית את רוטב העגבניות על החלק העליון של הקרפים ולהפיץ את הכמל ב swath רחב באמצע.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניותרוטב עגבניות
מניקוטימניקוטי
תיבולתיבול
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה
נקניקנקניק
קרפיםקרפים
רוטברוטב
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
6
מפזרים את 1/2 כוס Parmigiano הנותרים לכסות בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
7
אופים בתנור שחומם מראש עד מחומם דרך, כ -30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
הסר את רדיד ואופים עד העליון מתחיל חום קצת, על 5 עד 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
9
מוציאים מהתנור ומגישים עם קצת גבינה נוספת. מאמא מיה! ;
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
10
מוסיפים את החמאה והבצל לסיר גדול על אש בינונית. מתבלים את הבצל במלח, לפי הטעם ומבשלים עד שהם הופכים שקופים ומאוד ארומטיים.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
בצלבצל
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
11
מוסיפים את הקמח ומבשלים עד שהקמח והחמאה מזכירים חול רטוב, כ-3 עד 4 דקות. בהדרגה, לטאטא בחלב עד incorporated.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
12
מוסיפים את עלה המפרץ ואגוז מוסקט ומתבלים במלח, לפי הטעם. לאט להביא את תערובת חלב / קמח לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות כדי למנוע חריכה על הקרקעית. הקפד כי החלב מגיע לרתיחה או הקמח לא לבשל החוצה ואתה תישאר עם תחושה עמילתית מאוד דוחה על הלשון שלך. לאחר הרוטב הגיע לרתיחה ועבה, להסיר אותו מהחום. זרוק את עלה המפרץ. מערבבים בפרמזן המגורר, לטעום ולהתאים תיבול, במידת הצורך. השתמש מיד או לקרר, מכוסה, עד מוכן להרכיב צלחת. קרמי! ;
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
תיבולתיבול
עלי דפנהעלי דפנה
מוסקטמוסקט
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
רוטברוטב
חלבחלב
מלחמלח
13
מעיל סיר רוטב גדול עם שמן זית ולהוסיף את pancetta.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
פנצ ' טהפנצ ' טה
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
14
שים את הסיר מעל חום בינוני גבוה ומבשל את pancetta במשך 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פנצ ' טהפנצ ' טה
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
15
מוסיפים את הבצל, מתבלים בנדיבות עם מלח, לפי הטעם ומערבבים את המעיל עם שמן הזית. מבשלים את הבצלים במשך 6 עד 7 דקות, ערבוב לעתים קרובות. הבצל צריך להיות רך מאוד ארומטי אבל אין צבע.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
בצלבצל
מלחמלח
16
מוסיפים את השום ומבשלים עוד 2 עד 3 דקות, ערבוב לעתים קרובות. תעביר את העגבניות דרך טחנת האוכל. הקפד להעביר את כל עיסת דרך החורים משאיר רק את הגבעולים ואת הזרעים, הקפד לגרד את עיסת הנחה של תחתית טחנת המזון. זה כל עניין הכסף הגדול!
מרכיבים שתצטרך
עגבנייהעגבנייה
שוםשום
זרעיםזרעים
17
מוסיפים את העגבניות לסיר הרוטב ו -1 פחית מים (כ -2 עד 3 כוסות). מתבלים בנדיבות עם מלח וטועמים אותו!!!! עגבניות צורכות הרבה מלח. מתבלים בצעדי תינוק וטועמים כל צעד ושעל. מבשלים את הרוטב במשך 2 עד 3 שעות, ערבוב מדי פעם וטעימות לעתים קרובות. השתמש ברוטב מיד על פסטה או לכל צורך רוטב עגבניות אחר. רוטב זה יכול להיות מקורר ומאוחסן במקרר במשך כמה ימים או שזה יכול להיות קפוא. ;
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניותרוטב עגבניות
עגבנייהעגבנייה
פסטהפסטה
רוטברוטב
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
18
הבלילה: בקערת ערבוב, להוסיף את הקמח והמלח ולעשות באר במרכז.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
19
הוסף את הגגים, חלב, סודה קלאב ו3גוונים של חמאה מומלחת למרכז הבאר ולטפטף יחד עד רק בשילוב. התערובת צריכה להיות כמו בלילת פנקייק מאוד רופפת. אם התערובת היא קצת עבה, להקציף קצת יותר חלב.
מרכיבים שתצטרך
מים מוגזיםמים מוגזים
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
20
תן לבלילה לשבת לפחות 30 דקות לפני השימוש. קרפים: להמיס על 1/2 כפית חמאה במחבת סאוט nonstick קטנה. החמאה צריכה מעיל התחתון של המחבת, אם יש הרבה עודף, לנגב אותו עם מגבת נייר. שמור את מגבת הנייר בהישג יד במקרה שאתה צריך את זה שוב (תרצה).
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קרפיםקרפים
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
מחבתמחבת
21
שים את המחבת על חום בינוני. למלא מצקת 2-אונקיה, כמעט עד למעלה, עם הבלילה ויוצקים אותו למחבת שחומם מראש, להטות ו מתגלגל במחבת, כפי שאתה מצקת את הבלילה, כדי לכסות באופן שווה את התחתונה. זה ייקח קצת תרגול, גם כאשר אתה יצרנית קרפ מנוסה הזוג הראשון תמיד מתבזבז. קבל את זה ולהמשיך הלאה. כאשר הקצוות של קרפ מתחילים להתרחק הקצוות של המחבת ואת התחתונה מתחילה חום קצת, להפוך את קרפ מעל ומבשלים אותו במשך כ 1 דקה בצד השני.
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
מחבתמחבת
22
הסר את קרפ מהמחבת לצלחת ולתת מגניב. מחסנית קרפים כפי שהם מבושלים בין ריבועי נייר קלף. חזור על תהליך זה, עד שכל הבלילה משמשת, מנגב את המחבת עם מגבת נייר או נמס קצת יותר חמאה למחבת, לפי הצורך. יש! ;
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קרפיםקרפים
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
מגבות ניירמגבות נייר
מחבתמחבת

מרכיבים

454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)תרד תינוק, שטף וחתך לאורכים 1 אינץתרד תינוק, שטף וחתך לאורכים 1 אינץ1שקית 16 אונקיות ירקות מעורבים טריים/קפואים (גזר/תירס/שעועית ירוקה/אפונה)שקית 16 אונקיות ירקות מעורבים טריים/קפואים (גזר/תירס/שעועית ירוקה/אפונה)454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)נקניק חזיר שומר בתפזורתנקניק חזיר שומר בתפזורת3(חוֹרֶף)תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה3(חוֹרֶף)חמאה מומסת, בתוספת 3 כפות לבישול הקרפיםחמאה מומסת, בתוספת 3 כפות לבישול הקרפים1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסודה קלאבסודה קלאב2קרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה3(חוֹרֶף)כפות גדרות קמח לכל מטרהכפות גדרות קמח לכל מטרה3ציפורןשום, מרוסק וקצוץ דקשום, מרוסק וקצוץ דק4largesשיני שום, מרוסקות וקצוצותשיני שום, מרוסקות וקצוצות1צביטהקמצוץ מלח כשרקמצוץ מלח כשר6ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשרמלח כשר1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו9466 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו1צביטהקורט אגוז מוסקט מגורדקורט אגוז מוסקט מגורד596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה6ריבס, קצוץ טרי או קפואשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1גדולבצל, לחתוך לקוביות 1/2 אינץבצל, לחתוך לקוביות 1/2 אינץ2largesבצל ספרדי, לחתוך לקוביות 1/4 אינץבצל ספרדי, לחתוך לקוביות 1/4 אינץ113אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)pancetta חתוך לקוביותpancetta חתוך לקוביות1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפרמזן מגורר-רג'יאנופרמזן מגורר-רג'יאנו3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפרמזן מגורר-רג'יאנו, בתוספת תוספת להגשהפרמזן מגורר-רג'יאנו, בתוספת תוספת להגשה3קילוגרםפחיות) עגבניות שזיף איטלקי סן מרזנופחיות) עגבניות שזיף איטלקי סן מרזנו1צביטהצבטו פתיתי פלפל אדום מרוסקצבטו פתיתי פלפל אדום מרוסק4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקלפי עוגהלפי עוגה1smallsבצל לבן, לחתוך לקוביות 1/2 אינץבצל לבן, לחתוך לקוביות 1/2 אינץ