חזירי ברביקיו
צריך מנה עיקרית ללא חלב? חזירי ברביקיו יכולים להיות מתכון מצוין לנסות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. מנה זו מכילה כ 41 גר' של חלבון, 22 גרם של שומן, וסך הכל 560 קלוריות. אם יש לך מלח, מרגרינה, לחמניות המבורגר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במרגרינה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות חמאת בוטנים כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום האב שלך. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: צלעות חזיר ברביקיו קלאסיות עם רוטב ברביקיו בייקון מעושן, עיסוי ברביקיו # 67, ו בשר חזיר ברביקיו.
הוראות
מטגנים בצל 1 כוס במרגרינה בסיר גדול עד הבצל רך.
מוסיפים catsup ו-5 המרכיבים הבאים; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 10 דקות.
מפזרים צלי עם מלח ופלפל. מבשלים בשמן חם בתנור הולנדי עד משחימים מכל הצדדים, מסתובבים מדי פעם.
ניקוז. להחזיר צלי למחבת; יוצקים חצי תערובת catsup על צלי. מביאים לרתיחה. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 3 שעות ו 45 דקות או עד הבשר רך, מפנה מדי פעם.
מסננים וקריר מעט. לגרוס בשר עם 2 מזלגות; לחזור פאן.
הוסף את תערובת catsup הנותרת. מביאים לרתיחה; לכסות, להפחית את החום, ומבשלים 1 שעה, ערבוב מדי פעם.
מערבבים כרוב, גזר, בצל ירוק.
שלב מיונז הבא 4 מרכיבים; להוסיף תערובת כרוב. כפית על תערובת בשר 1/2 כוס על המחצית התחתונה של כל לחמניה; העליון כל אחד עם תערובת 1/4 כוס כרוב וחצי לחמניה הנותרים.