חזרה לבית הספר קאפקייקס
Back to School Cupcakes הוא מתכון אמריקאי שמגיש 22. תמורת $1.08 למנה , מתכון זה מכסה 5% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לקינוח הזה יש 425 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -14 גרם שומן למנה. למתכון הזה מ-Taste of Home יש 1 מעריצים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה . אם יש לכם ציפוי וניל, צבעי מאכל משחתי, צבעי מאכל משחים אחרים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם ציון של 14% , המנה הזו גרועה למדי. ביס פיצה מיני טאקו וביקור חזרה לבית הספר בסטייפלס חזרה לבית הספר , קאפקייקס חזרה לבית הספר - (א) אפל, (ב)אננה, (ג) גזר , ומיני תבלינים קאפקייקס תפוחים לחזרה לבית הספר דומים מאוד המתכון הזה.
הוראות
על לוח עוגה מכוסה, הניחו שורה של חמישה קאפקייקס לראש האוטובוס. מסדרים שישה קאפקייקס כל אחד בשורה השנייה והשלישית. בצע בשורה של חמישה קאפקייקס.
גוון 2-1/2 כוסות ציפוי וניל צהוב; מורחים בזהירות על הקאפקייקס.
מורחים ציפוי וניל על הקאפקייקס לפי הרצון לחלונות.
מניחים רקיקת שוקולד על כל צמיג; צרף כובע עוגיות סנדוויץ' מיניאטורי עם ציפוי.
גוון כמות קטנה של ציפוי וניל שחור וכמות קטנה אדום; לְהַפְרִישׁ. צנרת קווי מתאר ופרטים רצויים לאוטובוס עם ציפוי שחור.
מניחים פרוסת וניל בכל חלון. גוון את שאר הציפוי כרצונך. פני צינור על פרוסות וניל; שיער מקטרת, כובעים וחולצות לפי הצורך.
מורחים ציפוי אדום על הקאפקייקס עבור תמרור עצור ופנסים אחוריים. ממלאים את הפנסים בסוכר גס.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
ניתן לשלב קאפקייקס עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. NV Johnson Estate Cream Shery עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![NV Johnson Estate Cream Shery]()
NV Johnson Estate Cream Shery
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ומגע של עץ אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי מתמשך. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה אהוב לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי לטבילה ב""סגנון איטלקי"". "