חזרה ליסודות: שעועית אדומה ואורז
חזרה ליסודות: שעועית אדומה ואורז הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מנה זו מכילה כ 19 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 445 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חומץ יין, שום, עלה דפנה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב האורז הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז אפוי כקינוח. נסו סיר חרס שעועית אדומה ואורז, חזרה ליסודות עוגת דובדבנים, ו המבורגר הודו: חזרה ליסודות (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים בייקון במחבת גדולה מחוממת, ערבוב, עד שמתחיל פריך.
מוסיפים בצל, פלפל ושום; מבשלים, מערבבים עד שהבצל מתרכך.
הוסף דבק, חומץ ופפריקה; לבשל, ערבוב, 1 דקה.
להוסיף אורז; לבשל, ערבוב, 2 דקות.
מוסיפים עלי דפנה, מלאי, מים ושעועית; מביאים לרתיחה. להפחית חום; מבשלים, מכוסה, 20 דקות.
מוסיפים תירס; לבשל, מכוסה, על 5 דקות או עד אורז הוא רך.
הסר מהחום; לעמוד, מכוסה, 5 דקות. מערבבים במיץ; עונה לפי הטעם.נסה את המתכונים המקסיקניים האלה על מזון רפובליקה: סלט עוף מקסיקני' ריק Bayless עם גוואקמולי ומתכון רומיין טרי
הלך לדוג: טאקו שפמנון עם מתכון לסלט צ ' יפוטלה
מתכון טרטר טונה ממרח אבוקדו