קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות13
מגזין

חזרת תפוחי אדמה מרוסקים

חזרת תפוחי אדמה מרוסקים
גשו לסופר וקנו מלח, מים, חזרת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 30% המנה הזאת די גרועה. נסו תפוחי אדמה מרוסקים חזרת (דל שומן), חזרת תפוחי אדמה מרוסקים, ו צלי סיר מרלו עם תפוחי אדמה מרוסקים חזרת (מתכונים דומים).

הוראות

1
לשפשף ולקלף 3 עד 3 1/2 פאונד תפוחי אדמה russet; לחתוך 1 1/2 אינץ ' גושים.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה Russetתפוחי אדמה Russet
2
שים אותם במחבת 4-5 ליטר עם 2 1/2 ליטרים מים. מביאים לרתיחה על חום גבוה; להפחית חום, כיסוי, ומבשלים עד תפוחי אדמה מחית בקלות כאשר לחוץ, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
כאשר תפוחי אדמה נעשים, לחמם 1 עד 1 1/2 כוסות חצי וחצי (שמנת קלה) או מרק עוף דל שומן עם 2 כפות חמאה או מרגרינה במיכל מיקרוגל בטוח בתנור מיקרוגל בעוצמה מלאה (100%) רק עד מהביל (לא להרתיח), 1 עד 3 דקות. או לחמם במחבת 1 עד 1 1/2 ליטר מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף חינם שומןמרק עוף חינם שומן
קרם בהירקרם בהיר
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
בעוד קרם מחמם, לנקז תפוחי אדמה מחית במחבת עם מערבל או מחית תפוחי אדמה עד כמעט חלקה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים שמנת, חלק בכל פעם, ומערבבים עד שתפוחי אדמה יש את העקביות הרצויה. מערבבים במלח, פלפל, ו 1 עד 2 כפות מוכנות חזרת לפי הטעם. תל ליד צלי סיר מרלו או לגרד לתוך קערה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חזרתרוטב חזרת
1.5 ק"ג דה לנגוה דה רז1.5 ק"ג דה לנגוה דה רז
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
מרלומרלו
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת