חטיף קרקי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל חטיף Cracky. מנה אחת מכילה 169 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 15 . 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח, קלוי, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. נסו על ידי ברים Cracky, על ידי ברים Cracky, ו תערובת חטיפים (מתכונים דומים).
הוראות
לחמם את התנור ל 121° ולסדר מתלה באמצע. מעיל מחבת צלייה גדולה עם חמאה.
מניחים את פופקורן ובוטנים במחבת ומערבבים לשלב; להפריש.
מניחים את הסוכר החום, חמאה נמדדת, סירופ תירס, מולסה ומלח בסיר בינוני כבד תחתית על חום בינוני ומביאים לרתיחה, ערבוב מדי פעם עם מרית גומי עד שהסוכר מומס, כ 5 דקות. המשך להרתיח מבלי לערבב במשך 3 דקות.
מסירים מהחום, מוסיפים את הוניל והסודה לשתייה, ומקציפים עד שהקרמל בהיר בצבע, מקציף, ומכפיל את הנפח, בערך 10 שניות. מיד לטפטף על פופקורן ובוטנים, מערבבים עם מרית גומי עד מצופה היטב, ומתפשטים לתוך שכבה אפילו.
אופים, ערבוב עם מרית גומי כל 15 דקות וגירוד כל קרמל מהחלק התחתון של המחבת, עד חתיכת מקורר של פופקורן הוא מאוד פריך, על 45 דקות בסך הכל. (כדי לבדוק את העדינות, לקחת כמה חתיכות של פופקורן מהתנור ולתת מגניב במשך 30 שניות. אם הם פריכים, אז חטיף Cracky נעשה.)
מעבירים את החטיף Cracky למשטח עבודה או גיליון אפייה rimmed להתקרר לחלוטין (זה יהיה פריך כפי שהוא מתקרר). לאחסן במיכל אטום בטמפרטורת החדר עד 1 שבוע.