חטיפי בננה
אם יש לכם קיצור, סוכר, בננה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון מדהים של 13%. ציון זה הוא רע למדי. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון חטיפי בננה, חטיפי בננה, ו חטיפי בננה.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ'.
בקערה גדולה, שמנת יחד את קיצור וסוכר עד חלקה. מערבבים פנימה את החלב ו -1 כפית הווניל.
שלב את הקמח, הסודה לשתייה ו -1 / 2 כפית המלח; מערבבים לתערובת הסוכר.
מערבבים 1 בננה, 1 כפית מיץ לימון ואגוזי מלך.
מורחים באופן שווה לתוך המחבת מוכנה.
אופים 25 עד 30 דקות בתנור שחומם מראש, עד שקיסם המוחדר למרכז יוצא נקי.
תנו לסורגים להתקרר בתבנית על רשת.
להכנת הציפוי: בקערה בינונית מערבבים יחד את החמאה המומסת, 1 כפית וניל, סוכר קונדיטורים, 1/2 בננה, 1/2 כפית מלח ו -1 / 4 כפית מיץ לימון בעזרת מערבל חשמלי. מקציפים עד לקבלת תערובת חלקה.
מורחים על סורגים מקוררים ואז חותכים לריבועים.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם בחירה מצוינת עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא לורן-פרייה ברוט. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -40 דולר.
![לורנט-פריר ברוט]()
לורנט-פריר ברוט
לורן-פריר ברוט ל-פ הוא נושא הדגל של סגנון הבית של לורן-פריר. פריך, רענן ואלגנטי, ברוט ל-פ משקף את המהות הבסיסית של השמפניות שלנו.הצבע הוא גוון זהוב חיוור, עם בועות עדינות ומתמשכות. האף טרי ועדין, מראה מורכבות טובה עם רמזים של פירות הדר ופירות לבנים. הסגנון הקל של ברוט ל-פ הוביל את הדרך להפוך את השמפניה למשקה האפריטיף האידיאלי. האיזון המושלם שלו, פריכות הטעמים והעדינות הופכים אותו גם לבן לוויה האידיאלי לדגים, עופות ובשר לבן.