חטיפי בראוני טירמיסו קלים
מתכון קל ברים בראוני טירמיסו מוכן בערך 3 שעות נסו Tiramisù בראוני, Parfaits בראוני טירמיסו, ו ברים טירמיסו (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 177° (325°F למחבת כהה או לא מקל). גריז תחתון רק של 13x9 אינץ ' פאן עם קיצור או ספריי בישול.
בקערה גדולה, מערבבים יחד בראוני תערובת, שקית של סירופ שוקולד( מקופסת בראוניז), 1/4 כוס קפה, שמן וביצה עד מעורבב היטב.
אופים 22 עד 24 דקות או עד קיסם מוכנס 2 אינץ ' מהצד של פאן יוצא כמעט נקי.
טפטוף שנותר 1/4 כוס קפה על בראוניז חמים. מגניב לחלוטין במחבת על מדף קירור, לפחות 1 שעה.
בקערה בינונית, מקציפים גבינת שמנת ואבקת סוכר עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד חלקה. מקציפים ברום לחלץ; להפריש. בקערה קטנה מקוררת, לנצח שמנת מתוקה עם מיקסר חשמלי על מהירות גבוהה עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים קצפת לתערובת גבינת שמנת.
לנפות או לפזר קקאו מעל. כיסוי; להכניס למקרר לפחות 2 שעות או עד ציפוי הוא המשרד.
חותכים ל 8 שורות על ידי 3 שורות. חנות מכוסה במקרר.