חטיפי ג'ינג'ר
חטיפי ג'ינג'ר הם אולי רק המתאבנים שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 255 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 9g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 15 מנות. אם יש לכם אבקת אפייה, קמח, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. . וזה די גרוע. מתכונים דומים: חטיפי ג'ינג'ר, ברים שקדים וג'ינג'ר, ו דלעת-ג'ינג'ר ברים.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז 9x13 אינץ תבנית אפייה.
מחית את הסוכר החום, החמאה והדבשה יחד בקערה עם כפית עד שהתערובת תהיה שמנת ומשולבת היטב.
מערבבים את זנגביל, ביצים, ותמצית וניל. בקערה נפרדת, לשלב את הקמח כל המטרה, קמח חיטה מלאה, אבקת אפייה, סודה לשתיה, ומלח. מערבבים 1/4 של תערובת קמח לתוך תערובת החמאה בכל פעם, המשלב כל תוספת לפני הוספת הבא.
יוצקים את הבלילה לתוך תבנית אפייה מוכן.
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז יוצא נקי, 25 עד 30 דקות.