חטיפי ג'ינג'ר לימון
לימון ג'ינג'ר ברים הוא צמחוני מתאבנים. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 196 קלוריות. והוא יספק כ 24 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-24 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו חטיפי ג'ינג'ר, מיץ לימון, דבש ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו עוגת גבינה עם ג'ינג'ר לימון, ג'ינג'ר לימון עוגת גבינה ברים, ו ג'ינג'ר-לימון עם Streusel שקדים (מתכונים דומים).
הוראות
הגדר מתלה ברמה האמצעית של התנור מחממים ל 375 מעלות.
מערבבים את הקמח, הסוכר, זנגביל טחון, ואבקת אפייה בקערה בינונית.
ממיסים את החמאה על חום בינוני ומוסיפים מיד למרכיבים היבשים; משתמשים במרית גומי גדולה כדי לערבב לבצק חלק ומבריק.
מוסיפים את הביצה, ג ' ינג ' ר גבישי, דבש וגרידת לימון ומכים במרץ כדי להפוך את הבצק חלק.
לגרד את הבצק למחבת מוכן ולהשתמש בכף היד שלך כדי ללחוץ אותו באופן שווה על החלק התחתון של המחבת.
אופים את הסורגים עד עלה היטב, המשרד, וזהב קל, על 20 עד 25 דקות.
בעוד הסורגים אפייה, להשתמש מרית גומי קטנה כדי לנצח את הסוכר של ממתקים ומיץ לימון יחד.
הוסף מים, 1/2 כפית בכל פעם, אם זה עבה מדי כדי להפיץ.
ברגע שהברים נאפים, מניחים קרש חיתוך על המחבת ומשתמשים בכפפות תנור כדי להפוך את הסורגים החמים ללוח.
הסר את המחבת ואת הנייר ומיד לשפוך את זיגוג לימון על הסורגים; להשתמש מרית קיזוז מתכת קטנה כדי להפיץ אותו באופן שווה. זה ייקבע כמו הסורגים מגניב.
השתמש בסרגל כדי לסמן, ולאחר מכן לחתוך ריבועים 2 אינץ'.
הגשה: לארגן את הסורגים על מגש-הדובדבן יבש, כך שהם יכולים להיות מוערמים. אחסון: שמור את הסורגים במיכל פח או פלסטיק עם כיסוי הדוק בין גיליונות של נייר שעווה.